Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пийте чай с мед, ако работите пред компютър!

Ако работата ви е свързана с компютър – чаят с мед е вашата напитка!

teeМного хора подценяват това класическо решение – и напразно! Ако по цял ден висите пред монитора и вече имате усещането, че очите ви са изгорели – опитайте как ще се чувствата след 2-3 чаши чай с мед. Работата с компютър няма да ви навреди силно, ако се възползвате от този съвет, препоръчват от medikforum.ru. Спазвайте и съвета периодично да правите почивки, като използвате минутите им за чаепитие. Лекарите са на мнение, че по този начин очите ви ще имат по-добра защита от лъченията на екрана.

Най-подходящите видове мед в такива случаи са продуктите от липа или от детелина.
Чаят от детелина освен това е полезен за дихателната система, помага при простудни заболявания, хронични главоболия и безсъница, както и при сърдечни страдания. Доказано е, че разширява коронарните съдове и подобрява кръвоснабдяването, изчиства отоците, свързани със сърдечната дейност и стабилизира кръвното налягане.

Медът от липа укрепва сърдечно-съдовата система и стабилизира нервната система. Балансира организма след преживян стрес, неутрализира напрежението и подобрява качеството на съня. Стабилизира обмяната на веществата.
Още една подробност: докато си почивате от работата с компютър и пиете вашата чаша чай, постарайте се да изберете позиция, от която можете да виждате парк или просто добре озеленена улица. “Гимнастиката” за очите в случая предполага да “превключвате” с поглед върху близки и далечни цели. Тази техника в комбинация с медения чай дава резултат – вие само опитайте!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *