БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Горещините влияят негативно на разширените вени!

Хубавото е, че имате повече възможности за бягане, плуване или каране на колело.

Развитието на разширените вени ще намалите, като започнете корегиране на телесното ви тегло. Налягането в стените на вените ви ще се намали и венозните стени ще укрепнат, ако засилите присъствието на трапезата ви на храни, богати на фибри, аскорбинова киселина, мултивитамини и много плодове. Много полезни са чаят от глухарче или живовляк, които са известни с лечебните си свойства.

Също така е важно да носите удобни обувки – сандали с мека подметка, чехли от не твърда кожа, които прилягат свободно на крака ви и не стягат. Това важи и за дрехите – да не са тесни.

Спазването на по-активен двигателен режим е важно, като се препоръчва ходене, бягане, каране на колело, плуване, аеробика и др.

На хората с разширени вени народните лечители препоръчват налагане на кожата над тях със свежи зелеви листа, предварително държани на водна пара, за да омекнат, и поръсени след това с ябълков оцет и морска сол. Много полезни са и студените бани на подбедриците с разтворена във водата морска сол.

Направете си коктейл от боровинки и мед и пийте три пъти на ден по 1 чаша (200 мл). Сок от червени боровинки се приготвя така: Сложете 5 чаши боровинки (предварително очистени от костилките), 2 с.л. захар и 1 с.л. мед в голяма купа и намачкайте добре. След това бъркайте с миксер до получаване на еднородна смес. От тази смес изцедете сок през гъста цедка или тензух.

Чай от червена боровинка и глог също укрепва кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.

 

Хранителна диета помага при разширени вени

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *