Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Оплаквате се от шипове? Забравете мазните храни!

Яжте повече плодове и зеленчуци

 

shipoveАко са ви открили шипове, това е сигнал, че нещо в начина ви на живот не е правилно. На някои хора им се налага да стоят прекалено дълго време прави, а при други натоварването е голямо. Прекаляването с мазни храни и липсата на калций в организма също е причина за увреда в ставите.

Специалистите са на мнение, че най-доброто средство в борбата с шиповете са превантивните мерки. Ако все още нямате такива образувания или имате, но сте решени да спрете разпространението им, обърнете внимание на тези препоръки:

– Хранителният режим е от изключително значение. Забравете пържените и мазните храни. Наблегнете на суровите плодове и зеленчуци, рибата и обезсоленото сирене.

– Подложете се на диети, които помагат за прочистване на тялото от токсини.

– Ако шиповете вече пречат да се движите спокойно, трябва да преприемете лечение. Някои специалисти препоръчват лечение чрез лазер, други – чрез кални бани, трети – чрез гелове и медикаменти. Калните бани са полезни почти при всички двигателни заболявания. Доказано е, че болката и сковаността изчезват за около половин година след провеждане на един лечебен курс от около 15 бани с лечебна кал. На бългаския пазар вече има и специална турмалинова яка, която също помага при шипове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *