Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Напукани пети: това може да е сигнал за сериозна болест!

Ако зимата позволява да сте не особено грижливи към ходилата си, топлото време ще ви накара да се заемете с грубите пети и да направите каквото е необходимо за доброто им състояние.

peti“Технологиите” са прости, резултатите – видими. Ако обаче топлите бани и кремовете не успеят да ви помогнат, трябва да си изясните какъв точно е проблемът. Възможно е напуканите пети да са сигнал за това, че организмът ви има някакъв неформулиран до момента здравословен проблем.

Сухото ходило е състояние, много често свързано с гъбични заболявания, твърдят от otvetin.ru. Понякога това означава и възпалителен процес, който лесно става хроничен. Тогава обичайните кремове за крака няма да свършат работа и ще се наложи консултация с дерматолог.

Не е изключено да се касае за недостиг на витамини. Лечебните кремове и мехлеми с витамини ще бъдат само част от грижите за ходилата и по-специално за петите. Наложително е в подобни случаи да се приемат витаминозни комплекси и добавки, защото проблемът не е локален. Трябва да се знае, че напуканите пети са деликатно за лечение място от тялото, тъй като няма начин да ги “изключим” от всекидневното движение и не сме в състояние да им осигурим покой.
Проблемът изглежда маловажен само ако не сме се сблъсквали с него. Какво ще си помислите ако лекарят ви съобщи, че нещата са много по-сериозни, отколкото си ги представяте?

Петите могат да се напукат и ако е нарушена циркулацията на кръвта в долните крайници. По напуканите пети може да се открие, че сърдечно-съдовата ви система не работи нормално. Или че става дума за патологии на главния или гръбначния мозък.
Само защото ходилата ни са най-отдалечени от главата не следва, че няма нужда да помислим за тях!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *