Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се спасим от пролетните цистити?

Първият полъх на пролетта ни кара да извадим от гардероба леки дрехи и да се радваме на хубавото време. Но понякога сетивата ни се лъжат, сдобиваме се с настинки и – ужас! – с цистит!

cstitНеприятните възпаления на пикочния мехур са чест пролетен проблем – но все пак не са явление само от този сезон. Според медицинската статистика от цистит е страдала всяка втора жена в САЩ /всяка трета в Европа/ поне веднъж в живота си, информират от medikforum.ru. Освен настинките честа причина за цистит са стресът, случайните полови контакти и най-вече коли бактериите.
Каквото и да се говори – циститът е неприятна работа. Болките при уриниране са адски, все едно че долната част на корема ви е пълна с натрошено стъкло. Налага се да търчите до тоалетната по 20-30 пъти на ден, на практика не сте в състояние да излезете от къщи.
Обикновено упоритият цистит изисква лечение с антибиотици, но дали е улучен правилният? Работата е там, че бактериите в пикочния мехур са най-различни и приложеният медикамент не винаги е точният. Медиците смятат, че за успешно лечение трябва да се заложи на протоцианидите. Докато пациентите все по-често разчитат на лечението с препарати на билкова основа. Успешен е вариантът с червена боровинка, прилаган масово по цял свят. Екстрактът пречи на бактериите да правят колонии по вътрешната стена на мехура, а това ги лишава от възможността да се размножават.
Циститът не бива да бъде подценяван. Ако не бъде овладян навреме, болестта ще пропълзи до бъбреците и ситуацията сериозно ще се усложни. Посещението при лекар е задължително – ако искаме да се радваме на пролетта, без да ни боли!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *