Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вегански режим излекува цяло семейство

Всеки диетолог ще ви увери, че строгият вегански режим обрича организма на непълноценно хранене.

veganОсобено сложно е да се прилага тя при деца, чийто организъм все още се развива и са му необходими много “строителни материали”, припомня medikforum.ru. В случая с британското семейство Дирзът от Шефилд обаче именно тя помогнала на двете деца, както и на родителите им, да се избавят от постоянните болести. Преди две години фамилията сменила колективно режима си на хранене и оттогава е забравила за посещенията при лекаря.
Както е известно, веганите се отказват не само от месото и рибата, но и от яйцата и млечните продукти. Дирзът се отказали допълнително и от топлинната обработка – ядат изключително сурова растителна храна.
Съпругата Инга се оплаквала от чести депресивни състояния, постоянна умора и акне. Партньорът и Робърт, който е дърводелец, имал астма и хроничен ларингит. Синът на семейството – седемгодишният Дейвид, и петгодишната дъщеря Камъджи, редовно правели бронхити.
Сега всичко това е забравено. Единствената топлинна обработка на храната, която семейството признава, е сушенето. Най-често децата се глезят с плодов чипс, приготвен на температура 40 градуса. Няма картофи, нито макарони. Основна храна са плодово-зеленчуковите смеси, като най-любима е тази от спанак, ананас, лимон и авокадо.
Веганството и суровоядството са популярни сред много хора, част от които са истински звезди – Мадона, Гуинет Полтроу, Деми Мур, Стинг. Актрисата Мишел Пфайфър също обяви, че става веган, за да живее колкото може по-дълго.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *