Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Kак работят очилата с перфорация Д-р Вижън?

Да се ​​оцени напълно, колко добре работят очилата с малки дупчици е необходимо да се разбере как окото обработва светлинните лъчи, за да се формира изображение.

Как работят очите ни:
Светлината навлиза през роговицата – изпъкналата прозрачна мембрана, която покрива очната ябълка. Нейната извита форма позволява на светлината да навлиза от различни ъгли, за да бъдат концентрирани в лъч от светлина, която влиза в зеницата. Зеницата регулира количеството на светлината, която влиза в окото и пропуска лъча светлината към лещата на окото.
Лещата фокусира лъча светлина през стъкловидното тяло и върху ретината в близост до задната част на окото. Цилиарният мускул контролира лещата, така че да даде правилната форма, за да се даде възможност на точното фокусиране на изображението върху ретината.
При достигане на ретината, която е частта от окото, която всъщност е чувствителна към светлината, тя предава информацията на зрителния нерв, което от своя страна изпраща изображението към мозъка.
Перфектна визия с невъоръжено око изисква лещата на окото да фокусира светлинните лъчи от различни ъгли в една-единствена точица директно върху ретината в задната част на окото. За страдащите от рефракционни заболявания на очите, когато очната леща е твърде слаба или роговицата или очната ябълка е деформирана, различни светлинни лъчи се фокусира пред или зад ретината, което води до поява на  нефокусиран образ върху ретината. Тази нефокусирана област на светлина е известна като „кръг от размазване“.

 

Очилата Д-р Вижън се основават на принципа на естествените рефлекси, същият ефект се постига, когато човек присвива очи, за да се опита да види по-ясно. Клепачите се затварят около горната и долната част на очите, като филтрират светлинните лъчи, достигащи зеницата от тези ъгли. Само светлината от централния район на погледа и на лявата и дясната страна могат да влизат в окото. Изображението, което виждате, е често по-рязко с по-голяма дълбочина на резолюцията, и обикновено е ярко, тъй като има по-тесен обхват на нивата на осветеност на контраста един срещу друг. Носенето на очила с малки дупки е, разбира се, много по-малко стресиращо за окото, отколкото непрекъснатото премижаване и е далеч по-ефективен метод при блокиране на външни светлинни лъчи, за произвеждане на по-рязко и по-ярко изображение на окото.

Очилата Д-р Вижън постигат бързо подобрение на зрението!
За хората, които са били диагностицирани с късогледство, далекогледство, пресбиопия, астигматизъм или катаракта, очилата с малки дупки предлагат моментално облекчение чрез по-добро зрение. Наистина ще забележите разликата, когато се съсредоточите в средата на дълги разстояния, като например при гледане на телевизия или четене от черната дъска в класната стая. Потребителите на тези очила споделят, че постигат почти перфектна визия и изпитват много по-малко трудности при четене на думи или виждат буквите на екрана без да носят предписаните им за това диоптрични очила.

 

 

Какви са ползите за зрението от очилата с перфорация Д-Р ВИЖЪН?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *