Чудо: Кръстю Ангелов излекува над 500 човека с молитви!

Известният лечител от село Серм край Хасково помага и срещу най-тежките болести!

Кръстю_Ангелов

Наричат Кръстю духовен учител. Със силата на мисълта и волята си е помогнал на много хора да заживеят по друг начин, по-добър, да се отърват от тежки болести. Той не иска да се говори и пише нито за него, нито за неговото учение, защото смята, че прави това, което Ангелът му казва. Много хора от различни краища на България със сериозни здравословни проблеми, с психологически разстройства, го търсят за помощ, никого не е върнал. В една приятелска беседа или разговор успява да им предаде посланието на Ангела – как да постъпят, как да продължат да живеят. Дори в телефонен разговор успява да помогне на търсещия помощ и лек за душата и тялото си – достатъчно е да спазят указанията му. Кръстю казва, че някои хора повече от един път не ги е виждал, но “е хубаво от време на време да си купиш хляб”! В смисъл, че няма нищо лошо отново да го посетят, за да си поговорят.

 

- Кой сте вие, г-н Ангелов?

- Казвам се Кръстю Ангелов, от село Срем съм, общ. Тополовград, област Хасково. Това е едно село между Тополовград и Елхово. Там съм роден, там живея, там приемам хората, които имат необходимост от моята помощ.

- Какви хора идват при вас и защо го правят?

- Много хора, от различни националности, заради различни проблеми в живота им, идват при мен, искат да си решат проблемите чрез Бога. Много от тях, които са повярвали на това, което съм им предал като слово и са го изпълнили, са получили изцеление. Не всеки може да стигне до истината сам и аз им помагам да намерят тази истина. В края на май, началото на юни в дома ми се събират над 500 души – излекувани и болни – за да поговорим и да се видим.

- Казвате, че помагате чрез молитви към Бог. Вие в религиозно семейство ли сте отраснали?

- Да кажа, да, и ще бъда прав, но не точно това е моето семейство. В семейството на моята баба има двама души, които са били владици в Католическата катедрала в Пловдив. Не ми е повлияла религиозността на семейството ми. Просто вървя  по собствения си път. В един момент, на 33 години, когато бях, разбрах, че съм малко по-различен от тях – знам, че във всяко тяло има ангели, които работят по божия заповед и те могат да излекуват организма като цяло.

- Как комуникирате с ангела?

- Както всяка машина, която излъчва сигнал… Така си говоря с него. Знаете ли, често казвам на своите приятели, че ще минат 50-100 години, няма да има телефони и ще си комуникираме ей така, с мислите си! Смятам, че на човечеството му трябва духовна наука, не философска, а точна, като математиката. Може и да ви разочаровам, но моята философия е повече да работим, а по-малко да говорим, да ядем, да пием, да се радваме… Естествено, и да спортуваме, за да сме здрави.

 

Ето какво споделиха “пациентките” му.

Силвия Янакиева:

- От приятели разбрах за Кръстю по повод здравословното състояние на съпруга ми. Той ни помогна в един много труден момент от живота ни. Бяхме като в железни окови и нямаше кой да ни помогне. Така се чувствах вътрешно в себе си… Съпругът ми беше със сериозни здравословни проблеми, обиколихме един куп доктори, сменяхме хапчета, пиеше по една шепа от тях. Бях депресирана, детето ни често боледуваше… Още докато говорех с него по телефона, усетих една лекота, която не мога да я сравня с нищо. Кръстю притежава доброта, дава сигурност на хората – да се чувстват сигурни, че ще се справят с проблемите си. Живите хора винаги имат някакви проблеми, но като му се обадя и поговоря с него, всичко се нарежда. Сега и тримата сме здрави, когато имаме нужда, просто му се обаждаме.

 

Дафинка Желева, от Харманли:

- Моя близка беше в много тежко положение, с рак на белите дробове. Тежко изживявах състоянието й и започна и на мен да не ми е добре. След известно време разбрах, че тя се чувства доста по-добре и бях учудена, не можех да повярвам! Поразпитах я и тя ми каза, че Кръстю й е помогнал. Тогава си казах, че непременно трябва да видя този човек и да му споделя и моите проблеми. Имам доста възли в щитовидната жлеза, какво ли не направих, проблемът си остана. Започнах да усещам и последиците от заболяването – не можех да спя, отпаднала бях, нямах сили за нищо. Един ден отидох при него, изкарах целия ден там, в разговори, беше много отпускащо. Кога се излекувах, не знам… Каза ми, че процесът ми на лечение вече е започнал, и ако искам, някой ден пак да отида при него. Това е – възлите ми ги няма вече, чувствам се добре.

 

Много са оздравелите болни, които с удоволствие разказват за себе си. Ако някой иска да се убеди в лечителските способности на Кръстю Ангелов, може да се свърже с него по телефона или просто да му отиде на гости.

 

Връзка с Кръстю Ангелов

Мобилен номер – 0889 078 472, дом. тел. – 047342330.

 

 

Мъж се излекува сам от рак!

 

 


ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Любопитно

Автор

8 Коментара »

 1. Малко информация за всички боледуващи и наивни хора, преди да вдигнат телефона, за да се обадят на “духовния учител” за помощ. Въпросният Кръстьо не е нещо по-различно от един съвременен Юда, който е предал Христос, отрекъл се е от Него, за да се покланя на т. нар. Аллах, тоест на сатаната. Ето какви са съветите му към боледуващите: да изгорят иконите и кръстовете, които са в домовете им, да не посещават православните храмове и да правят поклони на Аллах. Как ви се струва това? Този “духовен учител” трябва по канален ред да бъде екстрадиран в Турция, където агите да му направят сюнет и всичко останало.
  Този “Ангел”, който му говори на Кръстьо е всъщност паднал Ангел, демон. Много от болестите се причиняват именно от тези бесове и, след като болният се отрече от Христос /изхвърляйки иконите и Кръста/, дяволите дават облекчение на страданията на своите доброволни роби, които сами са причинили. Но крайната съдба на тези окаяни човечета ще бъде като тази на Юда – полудяване, самоубийство и вечни мъки в Ада… Помислете върху това и вие, които правите реклама на Кръстьо потурнака!

  Коментар by Камен Мартинов — 15.08.2013 @ 18:27

 2. Не съм разговаряла с “лечителя”,но положението е мн.сериозно!Камен Мартинов е напълно прав ,че от такива отзивчиви и самозвани “святи”лечители,ще свършим като Юда.Големите Светци които имаме в историята на православието-Св.Мина,Св. Петка,Св.Неделя ,Св.Георги ,Св.Дамян и Козма ,Св.Николай и мн.мн.мн.други,пак рядко са имали лични разговори с Ангели и БОГ,а КАК нашият герой е успял???

  Коментар by valentina — 24.09.2013 @ 8:20

 3. sled kato ne viarvash v bibliata ot kade ti idva viarata,i ne 4uh da spomenavash za isus i sv.duh priemash li gi triedinstvo

  Коментар by asen arnaudov — 29.03.2014 @ 10:56

 4. Най -големи специалисти по таласъмските и паднало ангелските проблеми май са в България-и най -отзивчиви информатори са тези българи -имам подозрението че те самите са представители на низши сили.Никъде в статията не се споменава за отричане и каквото и да било от Бог.Ако духовно лечение не ви помага просто отидете на психиатър !

  Коментар by стреснат очарован — 29.03.2014 @ 15:18

 5. Здравейте, дами и господа. Пиша това към първите трима. Имам чувството, че или сте малоумници или не знаете на коя луна се намирате. Фактът , че човекът лекува нелечими болести явно не ви вълнува. Явно не можете да разберете кое главното. С Христос или без него- човекът лекува, а вие просто му завиждате.

  Коментар by proffy — 05.04.2014 @ 15:27

 6. Май никой нищо не е разбрал. Не лекува Кръстю Ангелов, а лекува БОГ, чрез него и словото. И това че нарича БОГ с името АЛЛААХ, съвсем неозначава, че е мюсюлманин или турчини и т.н. Така както всички си имаме имена, така и БОГ има име и то е АЛЛААХ. Но това не този АЛЛААХ който го пише в Корана.

  Коментар by platina — 18.04.2014 @ 12:14

 7. “platina”, осъзнай се, докато не си отишла във вечния солариум – ада!!! БОГ и Алах са две различни личности – първият е истинен и вечен, а втория е менте! Никой не може да лекува без да вярва в Исус Христос, библията и без да притежава святия дух!!! Освен това никой няма право да прави бизнес на гърба на БОГ!!!

  Коментар by ИСТИНА — 25.04.2014 @ 16:25

 8. Към №7 и първите трима от стадото: Докато не започнете да мислите,докато не започнете да си задавате въпроси и да търсите отговори, все ще бъдете манипулирани и пасени от хитри “пастири”.Библията , Корана и т.н.”свещени книги са писани от хора,желаещи да управляват света по тям угоден начин, вкарвайки в играта освен политици и “духовници”!Събудете се! БОГ е един за всички!

  Коментар by Ваня — 14.05.2014 @ 14:37

Напишете коментар