ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вземете максимална полза от посещението при лекаря

Със сигурност ви се е случвало да излезете разочаровани от кабинета, защото не сте успели да попитате за всичко или не сте разбрали нещо от обясненията на лекаря.

 

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помог­нат да оползотворите максимално безценното време в лекарския кабинет:

 

  • Бъдете подробни и точни.

Обяснете какви медика­менти, добавки, билки и други лечебни средства взе­мате. Съобщете за приемани допълнителни лекар­ства или за прегледи при други специалисти.

  • Бъдете честни и открити.

Не се притеснявайте да  обсъждате неудобни за вас теми. Ако не опишете всички симптоми, лекарят може и да не успее да по­стави точна диагноза. Тук няма място за притеснение – лекарят едва ли ще чуе нещо ново.

  • Помолете за допълнително обяснение.

Ако не разбирате нещо от думите на доктора, помолете да ви го обясни с по-прости думи или да ви предложи да прочетете достъпна литература, отнасяща се за ва­шия проблем.

  • Водете си записки.

Записвайте си имената на всич­ки хранителни добавки или средства, които ви пре­поръчва лекарят. Ако ви посъветва да се включите в специална програма за намаляване на теглото, за отказване от тютюнопушенето или спортна програ­ма, попитайте за подробности. Отбелязвайте си въз­можните странични ефекти от имунизации или из­следвания.

 

Задължителните прегледи

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *