STOP PAIN – УНИВЕРСАЛЕН УРЕД ЗА БЪРЗО ПРЕМАХВАНЕ НА БОЛКАТА

STOP PAIN (СТОП ПЕЙН) е високотехнологичен уред от ново поколение, който бързо премахва болката в различните части на тялото без да вреди на стомаха, черния дроб или бъбреците и не на последно място излиза десетократно по-евтин.

До скоро той се е използвал само във военната и спортната медицина. Сега е достъпен за всички. Той е:

 • Невероятно лесен за използване.
 • Има 6 регулируеми нива на интензивност.
 • Преносимият „Микрокомпютър за премахване на болката и физиотерапия”, както го наричат по света, има компактни размери и е способен да помогне при всякакви условия – у дома, в офиса, при спорт или туристически преход.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

 • Болки във: врата, раменете, кръста, гърба, китките, коленете, лактите, опашната кост, бедрените кости, седалищния нерв, тазобедрените стави, глезени, крака.
 • Различни видове навяхвания, натъртвания, стари травми, анкилозиращ спондилит и т.нар. тенис лакът.
 • Всички видове възпаления при ревматизъм, хиперплазия на костите, лумбална мускулна треска, дискова херния, ревматоиден артрит.
 • Болки в костите при жените след раждането, предменстуален синдром, болки при менструация, всички видове мускулна дистрофия, парализа на ръцете и краката, скованост, умора, умора в мускулите,
 • Безсъние, запек, махмурлук и др.

 

Само сега може да купите универсалния уред за бързо премахване на болката STOP PAIN (СТОП ПЕЙН) на специалната цена от 34, 99 лв.!

 

Не се колебайте, поръчайте сега вашия STOP PAIN

на тел. 0885 49 20 82 и 0877 50 60 22, както и на www.lekuva.net.

 

Цената за доставка за 1бр. уред е 6 лв. При поръчка на 2 бр. получавате допълнително и безплатна доставка и така спестявате 12 лв.

 


Публикувано в категории: Алтернативна медицина » Болести на опорно двигателната система

Автор

1 Коментар »

 1. Научих за уреда “Стоп пейн” и, честно казано, помислих си, че това е пореден търговски трик. Страдам от болки в тазобедрените и колянните стави и възможността да получа облекчение от някакъв уред ми се струваше фантазия. Съвсем случайно разбрах, че вои близки /мъжът е пенсиониран военен/ имат това чудо и помолих да ми го дадат назаем. Те дори не знаеха, че уредът е в масова продажба – имали го от времето, когато съпругът бил още в армията. Там успял да си го набави и се възползвали от него. Уверявам ви, че анонсът за качествата на уреда е напълно достоверен! Разбира се – много от болките, за които става дума, са свързани с необратими процеси

  Коментар by Соня Стефанова — 01.04.2013 @ 17:21

Напишете коментар


Още по темата

Домашен мехлем с пчелен восък помага при ревматизъм, премахва мускулните болки

Този домашен мехлем е мощно оръжие срещу болките, причинени от ревматизъм.

ПАРАГРИП / PARAGRIPPE

Хомеопатичният продукт ПАРАГРИП се прилага при необходимост от овладяване на грипни симптоми – главоболие и температура, болки в мускулите, треска. Подходящ е при вирусни инфекции в начален и същински стадий.

6 начина да се справите с болката във врата

Напрежението, течението или неудобната поза по време на сън могат да предизвикат болки и схващания във врата. За щастие има ефикасни средства срещу това мъчително усещане.

Енергиен масаж с незабавен ефект!

Ръцете и раменете са частите на тялото, които са винаги натоварени, независимо дали работите на компютър, извършвате физическа работа или шофирате.

Затоплящо масажно масло с вълшебна съставка!

Масажът отпуска стегнатите мускули, стимулира кръвообращението, подпомага лимфния поток и ускорява изхвърлянето на токсините; успокоява нервната система и повишава имунитета.

Масаж на ухото помага при депресия и още…

Изключително полезният масаж Ломи-ломи!

Ломи-ломи (Lomilomi) е вид масаж, който отдавна се практикува в медицината на Хавай.

10 форми на алтернативна медицина – част 2

За тези, които страдат от инвалидизиращи болести и лекарите не могат да ви предложат лечение, алтернативната медицина може да даде някакво облекчение.

ДЕКСОФЕН / DEXOFEN

Филмираните таблетки ДЕКСОФЕН са ефективно противовъзпалително средство от нестероиден тип. Препоръчват се при леки и със средна степен на интензивност болки в мускулите, при зъбобол и болезнен цикъл.

10 невероятни факти за акупресурата

Имате силно главоболие, болки в гърба или просто не сте в кондиция?

Лечебните гривни изискват специални грижи

Медната гривна помага, ако ви измъчват артрит, хипертония, сърдечносъдови заболявания, радикулит, метеозависимост, мигрена, безсъние

Хиропрактика или чекръкчийство помагат при дискова херния!

Какво представлява тази мануална терапия – хиропрактиката и как може да ви помогне?