ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ползите от джинджифила са безкрайни

В джинджифила има повече от дванадесет вида антиоксиданти

джинджифил

Това го прави полезен за лечението на много заболявания. Подобно на други подправки, има свойствата на афродизиак и се използва широко за медицински цели.

Тази билка съдържа етерични масла, белтъчини, калций, фосфор, желязо, витамин С, холин, фолиева киселина, инозитол, манган, силиций и малко количество на витамин B3.

Ползи за здравето

Употребата на джинджифил е почти безкрайна. Ако можете да преглътнете пикантността на този корен, то той би могъл да направи чудеса при лечението на много заболявания.

Антикоагулант: Добавете джинджифил в някои от ястията, които приготвяте или добавете една чаена лъжичка сок от пресен джинджифил в напитките, за да се насладите на антикоагулантните му свойства. Той помага на кръвните тромбоцити и така намалява риска от атеросклероза.

Афродизиак:Естествен афродизиак, джинджифилът може да бъде добър заместител на виаграта! Пийте горещ чай от джинджифил (чрез смесване на джинджифилов сок, топла вода и мед) след твърде хранене и ще видите, че работи!

Настинки: Нарежете една малка част джинджифил и го сварете с една малка чаша чиста питейна вода. Добавете малко листа от зелен чай листа, ако желаете. Прецежда се и се пие горещо. Ефективно е, ако имате състояние на треска или настинка.

Кашлица: Пийте пресен сок от джинджифил с мед. Действа успокояващо и помага да се изчистят храчките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ползите от джинджифила са безкрайни

  1. andreicho каза:

    Здравейте, аз ползвам джинджифил но под формата на капсули на Bulgaricus и ефекта е невероятен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *