Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пазете сърцето здраво с глог

Член на семейството на розите, полезната билка глог има дълга история на употреба в природната медицина за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания.

Особено що се отнася до корекция на кръвното налягане, плодовете и листата на растението глог помагат не само да се предпазват кръвоносните съдове от втвърдяване, но също така и за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване притока на кръв.

Глогът е сърдечен тоник. На първо място, той е лек коронарен вазодилататор, увеличава притока на кръв към сърдечния мускул и намалява потенциала за образуване на спазми, стенокардия и задух в средна възраст или на по-възрастни лица. Това обяснява известният на Запад билкар Майкъл Мур в книгата си за лечебните растения.

„Виждал съм как билката глог помага на хора с умерена есенциална хипертония, чийто пулс и налягане са бавни. Това вълшебно растение прави така, че ритъмът на сърцето да се върне към нормалното след умерено натоварване. Освен това, приемът на глог постепенно ще помогне да се намали диастолно налягане и тихият пулс. Може да минат седмици или месеци, без да усетите кой знае каква промяна, но ползите от глога ще се усетят изведнъж.“, казва известният билкар Майкъл Мур.

Може да приемате глог самостоятелно или комбиниран с мета и валериан, но най-добре е за добрата работа на сърцето да пиете билката самостоятелно. Задължително си набавете и хранителни добавки, които съдържат глог, за да може да подсилите действието на свежата билка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *