Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако искате да заченете, молете се на прободената с книжал Богородица

В Роженският манастир се намира чудодейната икона на Богородица Дверопазителка

Казват, че душевното спокойствие, което обзема вярващите, след като се помолят на прободената с кинжал Света Богородица, помага да се справят с някои доста упорити заболявания. Според легендата тази икона може да дари бездетните двойки с бебе.

Монасите не могат да цитират точния брой на изцелените, както и на онези, които са си тръгнали от Рожен с мир в душата. Според богомолците, онези, които най-искрено и смирено се молят за онова, което им тежи или от което искат да се избавят, точно те получават това, от което имат нужда и най-често молитвите им са чути.

Интересна е историята на иконата Богородица Дверопазителка. Според свещениците най-често хората отправят молитви към Божията майка за здраве или за зачатие.

Според легендата авторът на третото евангелие апостол Лука нарисувал първата икона на Божията майка. Малко след като се споминал, тази икона била окачена в къщата на богата вдовица от Елада. Тази жена пазила святат картина като окото си и всеки ден почитала святата майка.

Един ден в дома на вдовицата дошли крадци и иединият от тях забил в скулата на Богородица нож. От картината започнала да се стича кръв, а бандитът паднал на земята и горещо започнал да се моли за прошка. Оттогава, всички копия на чудотворната икона изобразяват Богородица с кръв по лицето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *