Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебната сила на иконите дава надежда

На всеки се е случвало в моменти на безизходица да застане пред някоя икона и да започне да се моли

 

Дори и най-големите атеисти се обръщат към Господ с молба да им помогне в тежка болест или изпитание.

Православният свят познава много икони, които могат да дадат изцеление. Чували сме историите за слепите, които проглеждат и болните, които биват излекувани. Или пък за това как лудостта си отива от тялото на страдалеца за броени дни. Най-разпространени са историите за бездетните семейства, които се сдобиват с рожби, след като са отправили молитвите си пред някоя известна с целебните си свойства икона.

Знаем, че вярата в чудото крепи религията. Спомнете си непорочното зачатие на богородица, спомнете си и излекуваните от нейния син Исус Христос болни. Учениците и последователите на Божия син също дават своя принос, за да се затвърди вярата в чудесата.

Сигурно някои от вас си задават въпроса дали наистина съществуват такива икони? Съществуват и се разнасят от манастир в манастир, обикалят църквите и дава надежда на много болни и нещастни хора. Дори учените са потвърдили, че такива икони съществуват и те наистина помагат. Връзката в случая е ясна – изображението помага на болния да промени мисленето си, а от там и хода на болестта. Според някои проучвания, направени през последните години, значение има и кой е рисувал или направил иконата…

В българските земи има не малък брой целебни икони и лечебни манастири, които лекуват болни и дават на бездетните рожби. Прекрасно е, че тези икони помагат без значение дали си беден или богат, православен, католик или мюсюлманин. Важното е да вярваш…

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *