Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 храни, които задължително трябва да включим в дневното си меню

Или ако не можем в дневното, то поне веднъж в седмицата трябва да хапваме от тези 3 храни

Мазна риба

Спасението срещу бръчки са такива морски продукти като сьомга, сардина, херинга, скумрия, тъй като морската риба е източник на витамините А и D, както и на мастните омега-3 киселини, снемащи възпалението. Те подобряват кръвообращението, резултатът от което е красивата и сияеща кожа.

Пълнозърнест хляб

Зърнените и бобовите храни съдържат много кремний, който стимулира изработването на колаген, укрепващ епидермиса, както и витамини от групата В, омекотяващи кожата и способстващи за обновлението й.

Пълнозърнестият хляб помага на организма да се избави от шлаките в червата, подобрява храносмилането и обмяната на веществата. Когато токсините се извеждат редовно, кожата става забележимо по-свежа.

Нар

Веществата, съдържащи се в нара, неуморно се борят с процесите на повяхване на кожата, удължавайки живота на фибробластите – клетките, отговорни за производството на колаген и еластин. Когато кола-геновите и еластиновите влакна се късат, кожата губи еластичност, което води до появата на бръчки. Нарът може да забави този процес. Освен това този плод съдържа вещества, способстващи за зарастването на рани, за по-бърза регенерация на кожните клетки при нараняване и при възрастови изменения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *