БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Ами ако имаме вътрешни разширени вени ?!

Ако краката ви отичат, когато ходите продължително време или ви болят, може да страдате от скрити разширени вени.

Понякога за задъхването проблемът може да идва от сърцето, но е добре да прегледате и краката си при специалист.

Отичането може да се дължи също и на проблеми с артериалното кръвно налягане, нарушена функция на бъбреците, хормонални проблеми или нарушен обмен на веществата, но често са симптом на начално варикозно заболяване на вените по краката. Това обаче може да се докаже само от специалист и то с необходимите изследвания. Дотогава може да опитате да намалите болките в краката с еластичен бинт  или със специален стегнат корсаж.

Доскоро лечението на разширените вени се състоеше в това да се извади оперативно болната вена, заедно с разклоненията й, но този ефект е временен и след време разширените вени отново се появяват.

Сега обаче има нов модерен подход и той се извършва от лекар-специалист по кръвоносната система, като се инжектира разпенено вещество. Неговата основна цел е да предизвика мигновено стесняване на кръвоносния съд, веднага след като се вкара във вената. След което стените на вените се прилепват и веществото се абсорбира от тялото. Манипулацията става чрез ултразвуков апарат от ново поколение, който вижда много точно болното място, което не  е видимо с просто око, под контрола на специалист. Хубавото тук е, че не се засягат други кръвоносни съдове, нито пък съседните тъкани. Още повече, тази процедура помага да се намали налягането в тъканите на краката, защото кръвотокът от нефункциониращите вени се отвежда към здравите вени.

 Хранителна диета помага при разширени вени

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *