ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кудзу като средство за лечение на алкохолизъм

Може би сте взели решение да откажете алкохола

А може и вашите близки да са решили да ви помогнат в борбата с този ужасен порок.

От този момент нататък сигурно се чудите дали има нещо, което може да взимате, за да задоволите алкохолния глад. Има лекарства за борба с алкохолизма, но те не се разпространяват в България все още. Затова в подобни моменти на помощ идва природата.

Билки за лечение на алкохолизма има много, но сега ще стане дума за един корен на едно растение, което в момента се явява най-доброто природно средство за борба с алкохолната зависимост.

Тук е момента да отбележим, че традиционните лекарства имат доста нежелани реакции, които включват диария, диспепсия (лошо храносмилане), главоболие, гадене, повръщане, обрив и сърбеж. Това предизвиква съмнение дали тези лекарства вредят повече, отколкото помагат.

Нетрадиционната медицина има какво да предложи за поддържане на алкохолиците. Билковите лекарства имат по-обещаващи и драматични резултати. Възможно е в аптеката или вашият лекар да изразят съмнение, че билковите лекарства биха могли да ви помогнат. Не е задължително да ги послушате, защото за разлика от традиционната медицина, билковите илачи почти нямат странични ефекти.

Билката Кудзу може да намали консумацията на алкохол наполовина напълно безопасно, без страничните ефекти и без да уврежда допълнително здравето ви. Тя е била използвана за отказване от алкохола още в древен Китай. Учените са установили, че билката помага на зависимите като направили множество тестове и опити с лабораторни плъхове.

Лекарствата, които са направени на база корен от кодзу увеличават концентрацията на алкохол в кръвта, така че хората се нуждаят от по-малко алкохол, за да усетят неговите последици. Зависимите се чувстват удовлетворени от по-малко напитки. Така с течение на времето консумацията на алкохол спада драстично, за да се закове в онези допустими от обществото норми, в които вие или вашият зависим роднина и приятел вдига чаша с питие единствено за да каже „Наздраве!“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *