Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази уникална билка доказано помага при проблеми с черния дроб!

Най-добрият лек, който расте в природата срещу всички меланхолични заболявания

 

Използването на белия трън като лекарство става по-разпространено на Запад през ХХ век, може би с откриването на пеницилина и развитието на модерните медицински подходи.

Но през 1970 г. в Германия, където билките стават неразделна част от медицинските грижи, учените започват да тестване на плодове, билки (обикновено се нарича като семена) и открили някои съединения, които колективно са наречени силимарин.

През 1980 г., учените разбрали, че силимаринът увеличава способността на чернодробните клетки да се регенерират чрез жизненоважен процес, известен като синтеза на протеини.

проблеми с черния дроб
Белият трън помага при проблеми с черния дроб

Освен това, лабораторни и човешки изследвания показват, че силимаринът противодейства на ефектите от отровите на най-опасния чернодробен токсин.

Кой може да се възползва от ползите на белия тръ?

Всеки, който има проблем с черния дроб, включително цироза на черния дроб, жълтеница, хепатит, щети от употреба на алкохол или злоупотреба с наркотици, или отравяне на черния дроб от други химикали.

Белият трън е в сила и за по-сериозни проблеми. След няколко години от използването на екстракт от бял трън храносмилането и функцията на черния дроб се подобряват.

Приемайте допълнително бял трън до 1 таблетка от концентрат на прах три пъти дневно, когато имате проблеми с храносмилането от преяждане или ядене на обезпокоителни хранителни комбинации.

Билката е много добра и за отстраняване на повреди на черния дроб и далака.

Препоръчва се инфузия от пресен корен и семена за лечение на жълтеница.

Билкари от края на деветнадесети и началото на двадесети век казват, че белият трън е идеален за лечение на разширени вени и различни неразположения на малкия таз, включително и за проблеми свързани с менструалния цикъл и болки в бъбреците.

бял трън билка
Белият трън доказано помага при чернодробни и жлъчни заболявания

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *