Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пчелното млечице – онова, което не знаете за него

Ако искате да върнете свежестта на вашата кожа и здравето на вашето тяло – консумирайте редовно пчелно млечице

Пчелното млечице може да се приема както в натуралния си вид, така и като хранителна добавка. Трябва да се знае, че често качествените хранителни добавки, които съдържат пчелно млечице са за предпочитане пред естествения прием, който също не трябва да бъде игнориран съвсем.

Какво представлява пчелното млечице?

Да се обясни биохимичния състав на пчелното млечице е нещо много сложно. Пчелното млечице е богат източник на протеини и съдържа осем незаменими аминокиселини, важни мастни киселини, захари, стероли и фосфорни съединения, както и ацетилхолин.

Ацетилхолинът е необходим за предаване на нервните съобщения от клетка в клетка. Твърде малко от това съединение прави хората предразположени към болестта на Алцхаймер. Ценното млечице съдържа гама-глобулин, известен като средство за стимулиране на имунната система и удачен за борбата с инфекциите. Пчелното млечице е отличен източник на хранителни вещества и е нежен към стомаха.

Пчелното млечице съдържа витамини А, В-комплекс, C, D и Е. То е особено полезно като източник на В-комплекс съдържание, включително В1, В2, В6, В12, биотин, фолиева киселина и инозитол. Пчелното млечице е и с високо съдържание на B витамин пантотенова киселина, призната е и способността му да намалява нивата на стрес. Той също така доставя минерали, калций, мед, желязо, фосфор, калий, силиций и сяра.

ТУК открихме за вас добавки, които съдържат пчелно млечице и имат гарантиран произход, но все пак не забравяйте, че този изключително полезен продукт е най-добре да се консумира в естествения му вид.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *