Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Специална диета за бързо напълняване

Независимо дали има­те някакво заболяване или трябва да започнете да се храните по нов режим, но през деня си хап­вате поне 6 пъти, без да претоварвате стомаха си.

По този на­чин храна­та ще се усвоява пълноценно от орга­низма и това ще помогне да увеличите поне с два или три килограма те­глото си. Тъпченето със шоколади, со­кове, кюфтета и кебапчета само разширява сто­маха и калориите не могат да се усвояват пълно­ценно от органи­зма. Какво правят младите хора днес? Интензивният им на­чин на живот води до това, че сутринта на­бързо се изпива чаша кафе, през деня се хапва някаква полуготова хра­на от некачествени про­дукти, а вечер, седейки пред телевизора или над учебниците, тъпченето продължава до късно. Стомашно-чревният тракт не успява през нощта да преработи толкова много храна и на сутринта човек изпитва дискомфорт, гадене или липса на апетит. И така до следващото преяж­дане.

ДОБРИТЕ СЪВЕТИ:

    • Когато се събудите сутринта и не ви се яде, няколко дни подред се откажете от късната обилна вечеря.
    • Винаги вечеряйте не по-късно от 18 ч. Тогава сутринта ще изпит­вате глад и ще привикнете винаги да закусвате – по този начин ще зареждате организма си с необходимата за деня енергия.
    • Ако човек се натоварва физи­чески, а дори и психически, но су­тринта е изпил само чашка кафе или чай и разчита единствено на голия си ентусиазъм, организмът ще започне да използва собстве­ните си запаси, да губи мускулен белтък. Така човек не само не може да увеличи теглото си, а точно обратното, мускулите му ще започнат да отслабват.
    • Така че този, който иска да напълнее, ще трябва да помисли как
    • да промени начина си на живот. Да престане да се тъпче с предлаганите на всеки ъгъл сандвичи, хот-дог, пици и банички, които съдържат твърде много вьглехидрати. А на хората, които искат да напълнеят с няколко килограма име необходима храна, богата на белтъчини от животински произход: месо, риба, птици, яйца, кисело-млечни продукти, мляко. Именно тези продукти съдържат всички незаменими аминокиселини, които не присъстват в растителния белтък.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 4 до “Специална диета за бързо напълняване

  1. Даяна каза:

    Здравейте:Аз съм на 12 години и съм 40кг нямам никакъв апетит и съм също висока:1,60 от днес ядох само един таратор

  2. Boris каза:

    Здравейте искам да напълня защото съм на 18 и съм 58 кг и мие мнпго кофти когато излиза с приятели и аз сам най слабия от всички

  3. Plamen каза:

    Zdraveite iskam dase kosultiram s vas zahtoto imam problemi s tegloto no kakto e napisano taka si karam jivota asam na 23 godini isam 53 kilograma isramme e gogato si kupuvam drehi iskam da napalnea no neznam kak

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *