ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дископатията е по-леко заболяване от дисковата херния

Някои форми на болестта се лекуват по много ефикасна отработена безлекарствена методика


При дископатията се случва само стесне­ние на междупрешленното пространство с леко разместване на прешлените. Знае се, че междупрешленното пространство е пихти­еста материя и при дис­кова херния тя излиза извън съединителната тъкан, като директно притиска коренче или нерв. Лечението тук е доста по-продължител­но. Ако заболяването се придружава само с болка, с блокиране, за което споменах по-горе, и с т.нар. псевдорадикулярен синдром (той се дължи на леко притиска­не), тогава.използваме безлекарствена методи­ка. Повечето гръбначни заболявания наистина се повлияват от нови­те методики, които не включват лекарства. Ре­зултатът е видим – пре­шлените се наместват до голяма степен, както и пихтиестото вещество – до степен, до която да не притиска нерва. Симпто­мите намаляват, човекът вече е в състояние да уве­личи обема на движенията си, а състоянието му се подобрява в значителна степен.

 

АПРОПО!

Непременно държа да посоча и симптомите на по-тежките форми на дисковата херния. Например – „шляпане” на стъпалото, както и т.нар. тазово-резервоарни смущения, което означава затруднено ходе­не по малка нужда. Тук се налага оперативно лечение при неврохирург. Накрая искам да кажа на всички ваши чита­тели, че през последните години се наблюдава увеличава­не на заболяванията на опорно-двигателния апарат. И колкото и банално да ви звучи, много важна е профилак­тиката. Не чакайте да се разболеете, а всекидневно извършвайте тази профилактика. Тя не е никак сложна – балансирано хранене, очистителни техники, динамични упражнения, много ходене, йога-практики.

 

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *