Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съвети за по-красиви крака

Добре е да овлажняваме кожата

Блясъкът придава при­влекателност на гладки­те крака. Ароматните лосиони правят кожата на краката мека, а овлажнителите създават приятен блясък. Чудесен е и блестящият лосион за по-сияен и секси вид на кожата.

Да правим упражнения за крака

За да поддържаме краката си секси и стегнати през цялата година, трябва да правим редовни упражнения поне няколко пъти седмично. Не е нужно да ходим непре­менно във фитнеса – можем просто да потичаме, да се разходим, да покараме коле­ло, да се качим по стълбите или да правим лесни упраж­нения у дома като повди­гане на краката от легнало положение или имитиране каране на колело във въздуха. Дори най-леките упражнения са от полза за тялото, защо­то ни помагат да създадем основа за по-сериозни нато­варвания.

Когато ги бръснем, не трябва да бързаме

Нищо не съсипва така супер гладката кожа като драско­тините от бързото бръсне­не. Когато бръснем краката си невнимателно и прибър­зано, можем да закачим кожата с ножчето и да се порежем около колената, гле­зените или в зоните, където кожата е най-тънка. Трябва да се уверим и че самобръс­начката е много остра – изтъпеното ножче може да ни пореже дори още по-лошо. За да се справим с порязване от бързото бръснене, трябва дa изплакнем добре кръвта, преди да излезем от душа, да подсушим зоната с кърпичка или тоалетна хартия и да я оставим да изсъхне. Когато раничката спре да кърви, можем да преценим дали е необходима лепенка.

Да ексфолираме краката редовно

Понякога малките недостатъ­ци, причинени от неизраснали косъмчета, карат краката да изглеждат не толкова гладки. Ако нежно ги ексфолираме поне веднъж седмично, краката ни ще бъдат здрави, меки и секси с минимални усилия. Опитай­те с луфа гъба. Тя обикновено се продава по козметичните магазини и постига най-добър резултат за ексфолиране на краката.

Да опитаме богати на витамини почистващи кремове

Ексфолирането с луфата е много ефикасно, но не е лошо да си позволим и ароматен почистващ крем, който да е приятен не само за тялото, но и за сетива­та ни. Веществата в този тип кремове подхранват и овлажня­ват кожата и като ексфолират допълнително, помагат на здра­вите клетки да растат по-бързо и да заменят мъртвите.

 

 

 

7 тайни Beauty точки (които ще излагаш на показ този месец)

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *