Кои народни рецепти помагат при разширени вени?

Често ни се обаждат читатели с молба да им помогнем със съвети и народни рецепти за разширени вени. Хората искат да избегнат операци­ята и да подобрят състо­янието си.

Съвременната ме­дицина разполага вече с много ефективни и операционни, и безоперационни методи. Предлагаме една рецепта от народната медицина, изпратена от наша читателка.

СМЕС ОТ ЛУК С МЕД ИЗЛЕКУВА ВЕНИТЕ МИ

Искам да споделя с вас и вашите читатели една наистина чудесна рецепта за тромбоза на дълбоките вени. Аз получих това усложне­ние, когато бях още на 25 години, след операция на камъни в бъбреците. Чувствах се изключи­телно зле, не можех да измина 200-300 метра спокойно. Една моя съ­седка ми предложи ле­карство и то наистина се оказа чудо за мен. Буквално след два месе­ца, без да преувеличавам, аз вече си вървях бързо, дори можех да бягам.

Сега вече съм над 60 години, нямам повече оплаквания с краката, чувствам се бодра и ве­села. А самата рецепта е простичка: смесете една чаша кромид лук и една чаша мед и дръжте сме­ста три дни при стайна температура. След това поставете в хладилника за 10 дни. Пийте по една супена лъжичка 30 минути преди ядене по 3 пъти на ден. Това е всичко. Досега периодично си приемам това великолепно сред­ство против тромбоза. За профилактика. Желая успех на вашите чита­тели.

Може да пробвате и това…

Ако искате да премахнете разширените вени по­ради козметични причини или ако оплакванията са неприятни и болезнени, не се колебайте. Доверете се на ВЕНОТОН – S – няма друг такъв лековит крем на българския пазар!

ВЕНОТОН – S е уникална научна разработка, която създава специален крем за подхранване, омекотяване и тонизиране на кожата. Специфичната комбинация от доказани билки помага при разширени вени и хемороиди, благодарение на силата на маслените извлеци от лайка, корен от бял оман, листа от смрадлика, цвят от невен, кори от дъб, вазелин и бронопол.

 

АКО СТРАДАТЕ ОТ БОЛЕЗНЕНИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ВЕНОТОН – S Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! ПРЕМАХВА ПРОБЛЕМА С ВЕНИТЕ САМО ЗА 10 ДНИ!


Публикувано в категории: Сърце и кръвоносна система

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

3 лесни и ефективни рецепти за разширени вени

Тези три рецепти ще облекчат неразположението и болката при разширени вени

Знаете ли, че люспите от лук лекуват разширени вени?

Разширените вени мъчат и жени, и мъже

Имате разширени вени? Речната вода ще ви излекува!

Много хора в днешно време се оплакват от разширени вени. За да се отървете от този проблем, можете да се мажете със специални кремове срещу разширени вени или да използвате речна вода. Методът е малко необичаен, но в ефективността му са се убедили много хора.

ВАРИКСИНАЛ ГЕЛ / VARIXINAL GEL

ВАРИКСИНАЛ е лекарствен продукт, с чиято помощ се облекчава симптоматиката при венозна недостатъчност: болки и отоци в долните крайници – основно в областта на глезените, при синдром на уморените крака, при разширени вени, точковидни кръвоизливи и спазми, застойни състояния при продължително пребиваване в седнало положение.

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX

Продуктът облекчава симптоматиката при отоци на краката, болка, изморени крака, остри хемороидални кризи. Действа стабилизиращо върху стените на малките кръвоносни съдове, подобрява еластичността и пропускливостта на вените.

Нова надежда за диабетиците, хората с разширени вени и студени крака!

Наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER (Биомагнетик пауър) са първите чорапи, действащи на принципа на нанотехнологиите и нямат аналог в България. Те засилват микроциркулацията на кръвта в краката и намаляват състоянието на дискомфорт…

Ананасът чисти от токсините, облекчава разширените вени

Ананасът доказано чисти от токсините и засилва имунната система. Екзотичният плод помаха за по-бързото заличаване на синините след контузия.

Как да лекуваме разширени вени без операция (1)

Разширените вени могат да бъдат лекувани по различни начини, сред които медиците обикновено избират оперативното отстраняване на “възлите” или изгарянето им с лазер.

Какво може да излекувате със сока на каланхое ?Добре е да знаете!

В почти всяка къща има каланхое, а ако нямате това полезно и красиво цвете, лесно може да си го набавите от цветарските магазини

Имате разширени вени? Вдигнете крака!

Разширените вени (или т.нар. варикоза) са неприятен козметичен дефект и сложно заболяване

Какво е флебит и как се лекува?

Флебит е възпаление на вена.

Лечение на разширени вени с ябълков оцет

Ябълковият оцет има ценни целебни качества, но трябва да се прилага с особено внимание. Той е успешно средство за лечение на разширени вени. При продължително прилагане подобрява тонуса на кръвоносните съдове, облекчава болезнените усещания и кръвоносните съдове се “прибират”.