ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кои народни рецепти помагат при разширени вени?

Какво помага при разширени вени?

Често ни се обаждат читатели с молба да им помогнем със съвети и народни рецепти за разширени вени. Хората искат да избегнат операци­ята и да подобрят състо­янието си.

Съвременната ме­дицина разполага вече с много ефективни и операционни, и безоперационни методи. Предлагаме една рецепта от народната медицина, изпратена от наша читателка при разширени вени.

разширени вени лечение
Мед и лук помагат при разширени вени

СМЕС ОТ ЛУК С МЕД ИЗЛЕКУВА ВЕНИТЕ МИ

Искам да споделя с вас и вашите читатели една наистина чудесна рецепта за тромбоза на дълбоките вени. Аз получих това усложне­ние, когато бях още на 25 години, след операция на камъни в бъбреците.

Чувствах се изключи­телно зле, не можех да измина 200-300 метра спокойно. Една моя съ­седка ми предложи ле­карство и то наистина се оказа чудо за мен. Буквално след два месе­ца, без да преувеличавам, аз вече си вървях бързо, дори можех да бягам.

Сега вече съм над 60 години, нямам повече оплаквания с краката, чувствам се бодра и ве­села. А самата рецепта е простичка: смесете една чаша кромид лук и една чаша мед и дръжте сме­ста три дни при стайна температура. След това поставете в хладилника за 10 дни.

Пийте по една супена лъжичка 30 минути преди ядене по 3 пъти на ден. Това е всичко. Досега периодично си приемам това великолепно сред­ство против тромбоза. За профилактика. Желая успех на вашите чита­тели.

Може да пробвате и това…

Ако искате да премахнете разширените вени по­ради козметични причини или ако оплакванията са неприятни и болезнени, не се колебайте. Доверете се на ВЕНОТОН – S – няма друг такъв лековит крем на българския пазар!

ВЕНОТОН – S е уникална научна разработка, която създава специален крем за подхранване, омекотяване и тонизиране на кожата. Специфичната комбинация от доказани билки помага при разширени вени и хемороиди, благодарение на силата на маслените извлеци от лайка, корен от бял оман, листа от смрадлика, цвят от невен, кори от дъб, вазелин и бронопол.

АКО СТРАДАТЕ ОТ БОЛЕЗНЕНИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ВЕНОТОН – S Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! ПРЕМАХВА ПРОБЛЕМА С ВЕНИТЕ САМО ЗА 10 ДНИ!

венотон
ВЕНОТОН – помага при разширени вени

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *