ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Всичко за инфекциите на пикочните пътища

Инфекциите на пикочните пътища при възрастни са болезнени, но често срещан медицински проблем. Усложненията са рядкост, но докато се лекува, инфекцията на пикочните пътища може да доведе до сериозно нарушение на ежедневния живот. Инфекциите на пикочните пътища включват пикочния мехур, простатата, уретрата и бъбречни инфекции.

Симптоми
Основните симптоми на инфекции на пикочните пътища са често желание за уриниране, но с малко количество отделена урина плюс парене или сърбеж по време на уриниране.

Диагноза
Лекарите диагностицират инфекциите на пикочните пътища чрез микробиологичното изследване на урината. Също така може да се направи и лабораторно изследване на кръвта или ехографско изследване.

Лечение
Повечето инфекции на пикочните пътища могат лесно да бъдат облекчени с кратък курс на антибиотици. Но много често предписваните антибиотици водят до вредни промени в нормалната вагинална флора и гъбичен вагинит, наблюдаващ се при 25% от пациентите. За това може да ползвате хранителна добавка като УРОХЕЛП за облекчаване на дискомфорта, причинен от инфекция. Дори вашият лекар да е решил да пребори упоритата инфекция с антибиотик, това по никакъв начин няма да ви попречи да използвате УРОХЕЛП, защото продуктите могат да се съчетаят и да влияят добре в комбинация с всякакъв вид лекарствени средства.

Предразположение
Жените са по-податливи на инфекции на пикочните пътища. По интензивните полови сношения увеличават риска при младите жени, а менопауза и характерните за нея хормонални промени увеличава риска при по-възрастните жени. А при бременните жени уголемената матка притиска пикочния мехур и пикочните пътища и създава благоприятни условия за развитие на инфекции.

Предотвратяване
Пиенето на сок от червени боровинки или добавка като УРОХЕЛП с екстракт от червена боровинка може да помогне за предотвратяване на инфекциите на пикочните пътища. Трябва да се спазва стриктна хигиена, цялостно и правилно почистване (избърсване отпред назад) след изхождане и да се уринира след секс.

 10 храни, които трябва да избягвате, ако имате свръхактивен пикочен мехур

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Всичко за инфекциите на пикочните пътища

  1. Niki Zhelyazkova каза:

    Здравейте,имах пясък в урината и много често правех кризи по никое време на денонощието,съпроводени с ужасни болки…Правила съм и цистит,следоперативен на пикочен мехур.Имах проблемно раждане и след него преживявах какво ли не .Дъщеря ми е наследила явно от мен и тя се роди с пясък и досега си го има.Преди три години направих диетата на Дюкан,при която изхвърлих този ужасен оксалатен пясък от бъбреците си.Може да има много противоречиви мнения за тази диета,но аз съм доволна.Това,че си махнах пясъка,това,че се научих да пия поне по 2 литра течности на денонощие за мен е много добре.Чувствам се отлично ,след като изхвърлих песъчинките от бъбреците си ,и нямам циститните проблеми .Надявам се тази диета да е помогнала да се справя с този кошмар.

  2. Таня Георгиева каза:

    Много се измъчвах, често ми се налагаше да ходя до тоалетната, болеше, пареше! Нищо не ми помага, както УРОХЕЛП. За няколко дни усетих, че болката намалява, ходенето до тоалетна стана много по-рядко, проблемите спряха и се чувствам прекрасно.

  3. Роси каза:

    Дъщеря ми има проблеми с цистит, но аз съм доста недоверчива към такива продукти. Може ли Урохелп да помогне при това ужасно парене при уриниране?

  4. Milena каза:

    Predi vreme edna priqtelka mi preporucha Urohelp, zashoto imah niakakva infekciq na pikochnite putishta. Naistina mi pomogna i ot togava e neizmena chast ot semeinata aptechka. Shtom usetia neshto podobno si go piq i nqmam problem!

  5. Viki Petrova каза:

    На мен лично много ми помогна този Урохелп. Не беше нужно да чакам 1-2 седмици за да подейства. Още на 3-тия ден болката изчезна. Искам да благодаря на тези, които са го създали, защото от както го приемам вече не ме е страх да ходя до тоалетна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *