Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За какво помага рибеното масло?

Списъкът от лечебни свойства на рибеното масло е дълъг: понижава риска от сърдечни болести, нормализира кръвното, потиска раковите процеси… Нашите стави сами по себе си представляват нещо подобно на механичните шарнири. Т.е. за да могат да си вършат работата и да не „ръждясат“, те трябва от време на време „да се смазват. Но за ставите са полезни и ефективни само мастните киселини Оме­га-3, които се съдържат в рибеното масло. Омега-3 наистина защитават ставите, защото противо­действат на редица ферменти, които разрушават хрущяла. Освен това свеждат до минимум болките, възпаленията и увреждането в ставите.

Ако свикнете да приемате рибено масло, вие съществено ще понижите риска от сърдечносъдови заболявания, ще нормализирате кръвното си налягане ще предотвратите развитието на аритмия. Рибе­ното масло потиска развитието на ракови тумори, както и водещите до слабоумие и загуба на памет дегенеративни процеси в мозъка. Ако в организма ви постъпват достатъчно Омега-3 мастни киселини, можете да повлияете дори на псориазиса и другите кожни болести. Сега вече го има в аптеките и във вид на капсули, които го пазят от окисляване и прикриват неприятния аромат и вкус. Дори има и витаминизирано рибено масло – с добавени към него витамин A, D и други, а това още повече подсилва свойствата му.

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ – Диета „Зоната“ от д-р Бари Сиърс

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *