Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-нестандартните начини за естествена контрацепция

Какво ли не се предприема срещу нежеланата бременност

Методите за естествена контрацепция от край време впечатляват със своята находчивост и изобретателност.

Във времената, в които науката не е била чак толкова напреднала, те обаче са били единствените начини за предотвратяване на нежелана бременност. Колко ефикасни са били, това е друг въпрос, защото факт е, че семействата в миналото са били много по-големи и с много повече деца.

Едно от традиционните средства за предпазване от нежелана бременност е било киселото. Според вярванията, киселите храни и редовната им консумация води до състояние на женския организъм, при което забременяването е почти невъзможно.

В Русия пък в миналото са се давали съвети жените да ядат пчели с надеждата по този начин да не забременеят. Вярвало се е, че консумацията на голямо количество от насекомите предпазва от зачеване при последващ сексуален контакт. При следващ такъв процедурата трябва да се повтори.

На свой ред, мъжете също правели редица експерименти, за да не забременят своята сексуална партньорка. Една от традиционните техники била консумирането на оцет непосредствено преди секс.

Ако обаче в миналото това се е смятало за сериозна бариера пред нежеланата бременност, то гинеколозите днес казват, че вероятността от зачеване по този начин расте.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *