Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да си направим жива вода сами вкъщи

Ето как можете да си направите жива вода!

Такава вода не може да купите никъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, под­младява. Има два метода за направата й, предлагаме ви ги.

Приготвяне на т.нар. протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За това време по стените на съда и по повърхността се е об­разувал лед. Водата се излива в друг съд, а ледът се изхвърля. Този лед е от молекули на теж­ката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1. Новият съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там, докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се из­лива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Налейте в петлитрова емайлирана тендже­ра вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената. След това пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев дву­окис (от аптеката), покрийте я с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорга­низми и чуждите химически елементи.

Тази вода вече притежава ле­чебни свойства. Тя е структу­рирана и наситена със силиций – най-необходимия микроеле­мент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали. Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърх­ността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвър­лете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма.

Последното замразяване тряб­ва да извършите в пластмасо­вия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата зам­ръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура“ съдържа всички нежелани примеси. Оставете леда да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича про­тиева, защото е изчистена от тежките изотопи. И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепи­те още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрай­на употреба лекува от реди­ца заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

 

 

Редовно пиене на вода – да, но как?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *