Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимание! Гениталните брадавици често не се лекуват напълно

Пълното лечение на генитални брадавици често е невъзможно

Кондиломи или иначе казано генитални брадавици са образувания, които се разпространяват интимната зона на човек. Те могат да се разпознаят по бледорозовия си цвят, който на места достига до син. Големината варира, като от изключително малки, те могат да бъдат и добре видими и лесни за напипване. Различават се и по повърхността си – от гладка до силно набраздена, както и по разположението си – от единични до групи от генитални брадавици.
Проблемът се наблюдава и при двата пола, като заразяването става най-често чрез сексуален контакт.
Най-неприятната част на заболяването се състои в това, че лечението е дълго, сложно, а понякога и неефикасно. Някои лекарите не смеят да дават гаранции, че пациентът им е напълно възстановен от заразата. Все пак трябва да се спомене, че в изключително редки случаи заболяването преминава от само себе си.
Във всички останали се налага лечение, като най-често то се основава на терапия с подофилотоксин. Специалистите обаче предупреждават, че освен ефикасно, лекарството може да бъде и опасно, тъй като отчетени са и редица странични ефекти.
Именно поради това се наблюдава и лечение с течен азот. Методът е силно агресивен, като в същото време е и не чак толкова ефикасен. Наблюдават се често рецидиви.
Съществува и друго лечение – с Имиквимод, смята се за най-ефикасно, тъй като се основава на имунен отговор, но е особено продължително.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *