ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 изпитани рецепти за лечение на кокоши трън

Ето как можете да премахнете проблема в домашни условия!

Кокоши трън е проблем, който има не само физически, но и психологически измерения, тъй като създава неудобства, притеснения, а и не е особено естетична гледка.
Въпросното образувание се появява в областта на стъпалата, като причината за появата му е човешкият папилома вирус. Появата му се определя като свързана с процеса на обмяна на вещества на кожата – мястото, на което се появи кокоши трън, се свързва с това, че именно там се е натрупал кератин, още кератохиалин и мазнини.
Не само че загрубява, но кожата в поразеното място става силно чувствителна.
Ето за това предлагаме ви 3 изпитани рецепти за премахване на кокоши трън в домашни условия.
Като най-ефикасен метод се сочи изгарянето на образуванието с течен азот. Въпреки че това може да се извърши и у дома, човек трябва да бъде изключително внимателен, за да не порази и кожата около кокошия трън.
Като лек срещу кокоши трън се посочва и чесънът. Конкретното приложение на растението изисква той да бъде предварително обелен и смачкан. След като крака се измие добре и се подсуши, на поразеното място се налага приготвената от чесъна каша. Добре е леко да се разрани, за да може лекът да подейства.
Лек срещу кокоши трън е и сокът от смокиня, но за да има ефект терапията, е наложително всеки ден да се маже поразеното място.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “3 изпитани рецепти за лечение на кокоши трън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *