ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Етанолът в спиртните напитки действа на централната нервна система

Алкохолните напитки са напитки, които съдържат етанол или това е така нареченият алкохол. Те се разделят в три групи – бира, вино и спиртни напитки. Тези напитки се консумират по целия свят, но в повечето страни има закони, които регулират производството, консумацията им и тяхната продажба.

Консумацията на алкохолни напитки както казахме е по целия свят. Най-старите доказателства за пивоварни датират от преди 6000 години. Намерени са доказателства, че във Вавилон от второто хилядолетие преди Христа са се произвеждали над 20 различни вида бира. Най-ранните писмени сведения за производството на вино са от Стария завет на Библията, когато Ной засажда лозе и произвежда вино.

Бирата е най-старата алкохолна напитка и най-популярната. След водата и чая, тя е и най-консумираната напитка в света. Алкохолното съдържание на бирата обикновено е между 4% и 6% алкохол. Виното използва по-дълъг период на стареене, който варира от няколко месеца до няколко години и алкохолното му съдържание е между 9% и 16%. Другите напитки като уиски, ром, джин, текила, ракия имат алкохолно съдържание най-малко 20%.

Алкохолните напитки съдържат етанол, който действа като наркотик и влияе върху централната нервна система. Алкохолът потиска някои мозъчни функции, което води до симптоми като неясен говор, нарушени сетивни възприятия, както и невъзможност да се реагира бързо в определени ситуации. Високите нива на интоксикация водят до анестезия. С големи количества на алкохол в кръвта човек може да бъде в състояние подобно на кома и да му бъде трудно да се събуди. Пиенето на големи количества алкохол може да доведат до алкохолно отравяне и смърт. Освен това хора, които започнат да пият в най-ранна възраст и продължат да го правят може да развият и алкохолизъм.

Хората, които употребяват алкохол редовно и го смесват с лекарства може сериозно да застрашат живота си. Например, смесването на алкохол и парацетамол може да причини увреждане на черния дроб. Ако пък човек пие повече от две алкохолни напитки не трябва да работи с машини или да шофира, тъй като това може да доведе до различни произшествия.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! В САЩ и Русия много добри резултати в борба с алкохолизма дава китайската билка Кудзу Корен, която вече се предлага и на българския пазар с продукта на американската фирма „SWANSON”.

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *