Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Митове и факти за алкохола

Често изглежда, че всеки е експерт, когато става въпрос за алкохол, особено когато се решава колко е твърде много или твърде малко. В следващата статия са описани някои митове и факти за алкохола, които може да ви помогнат да разберете, колко е полезното количество алкохол за всеки човек и приемът на алкохол да не е опасен за здравето ви.

Митове:

  • Алкохолът ще ви даде повече енергия и ще ви направи по-общителни. Алкохолът е депресант и следователно може да ви отнеме енергия вместо да ви даде. Приемът му може да забави работата на нервната ви система, което да доведе до намаляване на способността на хората да вземат бързи и адекватни решения.
  • Въпреки, че алкохолът се смята за наркотик не можеда се предозирате с него. Това не е вярно предозирането с алкохол се случва, когато пиете повече от него, а това се нарича алкохолно отравяне. Алкохолното отравяне е тогава, когато алкохолът е твърде много в тялото и причинява разпадане на вегетативната нервна система. Алкохолното отравяне може да доведе до задушаване и смърт.
  • Алкохолът не вреди освен, ако човек наистина не е пиян. Това не е така, защото за разлика от храната, алкохолът може бързо да се метаболизира в тялото. Когато се пие на гладно алкохолът се абсорбира в кръвта за около пет минути чрез тънкото черво, а след това за около 90 секунди достига до всички органи на тялото.
  • Човек трябва да пие алкохол за да е по-общителен. Това не е вярно. Алкохолът прави хората по-малко инхибирани поради забавяне на централната нервна система, но това не ги прави по-общителни. Напротив те стават по-агресивни и ирационални след употребата на алкохол.

Факти:

  • Алкохолът е по-голям проблем от приема на някои наркотици. Хората обикновенно възприемат твърдението, че незаконните наркотици са по-вредни от алкохола и цигарите. В действителност алкохола се класира на второ място след цигарите, който вреди на здравето и води до смърт.
  • Алкохолът се пие от младите хора за да се напият. Това не винаги е така. Повечето от тях пият, но не винаги се напиват. Те имат приемливо поведение и не са заплаха за обществото нито за себе си.
  • Алкохолът засяга всеки човек по различин начин. Това е вярно. Всеки човек реагира по-различин начин на алкохола. Това може да се дължи на редица причини, една от които е различния вид алкохол, който се консумира. Другата причина зависи от пола на човека, както и неговото тегло, ръст, възраст и състояние на ума.
  • Времето е единствения ефективен метод за изтрезняване. Много хора вярват, че повръщането, пиенето на кафе, вземането на студен душ и т.н ще им помогнат да изтрезнеят. В действителност единственият начин да се изтрезнее е времето. Колкото повече време минава от момента в който сте употребили алкохол, толкова по-трезви ще бъдете.
  • Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Кудзу корен се очертава като супер ефективен и доказан продукт за лечение на алкохолизъм.

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *