Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тютюнопушенето увеличава риска от развитие на редица заболявания

Много от смъртните случай са свързани с тютюнопушенето в днешно време. Тютюнопушенето увеличава риска от развитие на редица заболявания. Спирането на цигарите може значително да подобри здравето ви.
Цигарите съдържат наркотик, който стимулира мозъка. Ако сте редовен пушач, когато нивото на никотин пада в кръвта се развиват симптоми на жажда, тревожност, безпокойство, глад, главоболие, раздразнителност, проблеми с концентрацията. Тези симптоми отминават с изпушването на следващата цигара. Тютюнът съдържа над 4000 химически вещества 50 от които канцерогенни и причинители на ракови заболявания. Въглеродния окис, който се съдържа в цигарите се отразява на способността на кръвта да пренася кислород.

Хората, които пушат се разболяват от различни болести. Във Великобритания от рак на белия дроб умират всяка година по около 30 000 души, от хронична обструктивна белодробна болест умират около 25 000, от болест на сърцето 120 000.  Повече от 8 от 10 случая са свързани пряко с тютюнопушенето.

Химичните вещества, които се съдържат в тютюна може да увредят лигавицата на кръвоносните съдове и да повлияят на нивото на липидите в кръвта. Това от своя страна увеличава риска от втвърдяване на артериите. Втвърдяването на артериите е основната причина за сърдечно-съдовите заболявания, инсулти, аневризми и периферна съдова болест. Всички тези болести се появяват по-често при пушачите.

Научно е доказано, че пушачите в сравнение с непушачите са по склонни да станат импотентни по средата на живота си. Това се дължи в резултат на тютюнопушенето. Пушенето също така е причината за развитието на ревматоиден артрит. Всеки един от пет случая на ревматоиден артрит се дължат на тютюнопушенето. Кожата при пушачите се състарява по-бързо отколкото при непушачите и това е причината тези хора, които пушат да изглеждат по-сари от другите.

Причините да спрете да пушите са много, а някои от тях включват следното:

  • Гръдните инфекции и простудните заболявания стават все по-редки.
  • Миризмата на тютюн вече не се усеща по косата, дрехите и лицето.
  • Започвате да усещате по-добре вкуса на храната и напитките.
  • Може да спестите повече пари като спрете да пушите.
  • Чувствате се като цяло много по-добре, когато спрете цигарите.

Ако сте решили да откажете цигарите то тогава е необходимо да се обърнете за съвет към вашия лекар за да може той да ви насочи как точно да се откажете от вредния навик.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

Заболявания причинени от тютюнопушенето

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *