Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

„СБАЛ – Гръбначен център” АД извършва безплатни прегледи

Първата по рода си в България и на Балканите специализирана болница за лечение на заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък организира безплатни прегледи и консултации от 08.30 ч. до 16.00 ч. в петък, 17 февруари 2012 г., в приемно-консултативния кабинет на болницата на партерния етаж в сградата на ВМА – София, ул. „Св. Георги Софийски” № 3.

Болницата залага основно на минимално инвазивните методи на лечение, чието преимущество е в това, че се осъществяват безкръвно, при минимален риск за пациента и бързо възстановяване. В нейния екип са едни от най-опитните неврохирурзи, ортопеди, невролози, физиотерапевти, кинезитерапевти, рентгенолози и анестезиолози, които работят в екип и координация.

Болницата организира за трети път безплатни консултативни прегледи за хора, страдащи от болки в гърба, шията или кръста. През нея са минали над 1000 души, които са получили консултация и лечение. Екипът може да се похвали със стотици благодарни пациенти, които са се освободили от болката и буквално още в деня на операцията са се почувствали като здрави хора.

Желаещите да се прегледат трябва да се запишат предварително на телефони: 02/917 09 50 и 0889/797 794. Повече информация за дейността на болничното заведение и работата му с НЗОК може да получите на интернет адрес: www.spine-center.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *