БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Тютюнопушене – рисковете за здравето!

Цигарите съдържат над 4000 химически съединения и най-малко 400 токсични вещества. Учените са установили, че дори и да се храните правилно и да спортувате пушите ли това вреди много на здравето ви и ползите от здравословното хранене и спорта са почти нулеви.

Повечето хора знаят, че пушенето може да причини рак на белите дробове, както и други видове рак и различни заболявания. Продуктите, които се съдържат в цигарите и са най-вредни това са: катран /канцерогенно вещество, което причинява рак/, никотин, който води до повишаване на нивата на холестерол в тялото, въглероден окис, които намалява кислорода в тялото, както и частици предизвикващи хронично обструктивно белодробно заболяване.

Щетите причинени от тютюнопушенето се влияят от:

  • Броят на изпушените цигари.
  • От това дали цигарата има филтър.
  • Как точно е приготвен тютюнът.

Изследванията показват, че пушенето съкращава живота с 7 до 8 години. Средно всяка изпушена цигара скъсява живота на пушача с 11 минути. Броят на хората по света, които умират от болести свързани с пушенето е много повече от броя на хората, които умират от други болести.

Сърдечно-съдовите заболявания са основната причина за смърт дължащи се на тютюнопушенето. Втвърдяването на артериите е процес, който се развива през годините и води до формирането на съсиреци в артериите, което от своя страна води до атеросклероза. Кръвните съсиреци в сърцето и мозъка са най-честата причина за внезапна смърт при хората.

Пушачите е по-вероятно да развият рак от непушачите. Деветдесет процента от случаите на рак на белия дроб се дължат на тютюнопушенето. Ако всички спрат цигарите, то тогава диагнозата рак на белия дроб ще бъде поставяна само на 0.5 на сто от хората. Ако сте пушач рискът да развиете рак на устата е много по-голям отколкото, ако не пушите. Ракът може да се развие на много места в устата като най-често се развива по устните или езика.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

Какви заболявания причинява тютюнопушенето:

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *