ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Колко време трае възстановяването след операция от рак на пикочния мехур?

Тема с продължение…

В следоперационния период  след операция от рак на пикочния мехур е полезно лечението и с билки – за по-бързо възстановяване на болния. Препоръчват се не само диуретични, но и противовъзпа­лителни билки, а също и такива за по-бързо заздравяване на ра­ните. Много специалисти дори предписват смеси от диуретични билки като обичайно продължение на лечението. Желателно е тези смеси да съдържат царевична коса, семена от магданоз, жълт кантарион, полски хвощ, глухар­че, лайка, живовляк, дори горски ягоди. Полезни са също така мет­личината, невенът, сладникът, копър-семена, боровинкови и брезови листа, мечо грозде, хвойнови плод- чета. Сместа трябва да включва най-малко 5 до 8 растения, които се смесват в равни пропорции и се смилат. След това две супени лъжички (около 10 г от сместа) се сипват в половинлитров буркан и се запиват с гореща вода. Сместа престоява час и половина, след което се прецежда. Приема се по половин чаша 3 пъти на ден 30 минути преди ядене в продълже­ние на месец и половина-два. След това обаче непременно намалете дозата на растителната смес до една супена лъжица и продължете да пиете от нея в продължение на още 3-4 месеца.

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *