ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Доцент от „Пирогов” откри грешка на пловдивски колега

Пациенти споделят мнението си за водещите специалисти в България.

Доц. Румен Кастелов, началник на сек­цията по ортопедична травматология в спешната болница хвана пропуск при лечението на пациентка от Хасково

Голяма опашка се заформи пред временния кабинет на столичния ортопед доц. Румен Кас­телов, който се изнесе от столицата и дойде за един ден 8 провин­цията. Специалистът успя да прегледа само 14 пациенти от чака­щите, а на останалите обеща да ги приеме при следващото му идване в Хасково. Една от паци­ентките, Снежана Коле­ва, се задържа по-дълго при лекаря. При падане тя чупи тазобедрената си става и се налага да й бъде сложена изкуст­вена такава. 8 години тя не се оплаква, но след това започва да усеща болка, която все повече се усилва. През 2009 г. пловдивските хирурзи й поставят нова става, но болката не стих­ва. При прегледа доц. Кастелов открива, че костта е засегната от инфекция, а на болната не е направена биотич­на картина. След като вижда резултата, той дава съвет на Снежана какво трябва да направи и поема ангажимента да провежда контролните й прегледи.

Разказвам всичко това с благодарност към този специалист, който не пести време и средства, за да помогне на хората от про­винци­ята.

Димка Стой­чева Пенева – Хасково

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *