ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо тренировките са важни, когато отслабваме?

Доста от хората, които имат наднормено тегло  си намират различни оправдания да не ходят на фитнес и да не спортуват.

Най-честото от тях е липса на време. Истината обаче е липса на мотивация и недоверие към този вид спорт. Повечето от тях предпочитат да правят неистови и драстични диети, отколкото да отидат за един час до най-близкия фитнес и да потренират. Важно е да се знае, че при тренировката човек гори мазнини и прави мускулатура и с това гори повече калории. На всеки един килограм мускулна маса, в покой организмът изгаря около 6 калории в минута, което е 3-4 пъти повече, отколкото на един килограм мазнини.  Ако човек лежи пред телевизора, той изгаря не повече от 1-1,5 калории/мин. Докато при различни спортни активности тялото гори в пъти повече. При бягане или изкачване на стълби, например се горят до 10-12 калории в минута, каране на колело – 4-6, кростренажор – 7-8, скачане на въже – 10, плуване – 5-8 и т.н. Ако  добавим и хранителен режим, който е съобразен с тренировките, неминуемо ще постигне успех в борбата с излишните мазнини.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *