Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справим с неистовия град за сладко по време на стрес и депресия?

Често причина за качването на килограми е стресът в ежедневието и депресията.

Най-лошото е, че това става бързо и неусетно и в един момент се оказваме поне с 10-15 г. отгоре. В такъв момент стресът е още по-голям. Ако на този етап решим да правим някоя кардинална диета, въпреки че това е нездравословно, ще е по-малкото зло, защото бързо ще свалим бързо качените килограми и вероятността от йо-йо ефект ще е доста по-малка. Ако задържим килограмите обаче повече от 6-7 месеца, драстичната диета не само че няма да помогне, а ще навреди.  В такива случаи е по-добре да промените изцяло начина си на живот и хранене, като се консултирате със специалисти, тъй като рискувате не само да запазите теглото си, а и да продължите да качвате.

Твърде често, когато човек изпада в такива състояния, се получава неистов глад за сладко и то основно вечер, когато неговия прием е най-вреден. Как да се справим с това? Като начало спрете да купувате всякакви видове сладки неща със захар, още по-малко такива, които са евтини. Те са направени от некачествени продукти, които забавят метаболизма, а и влияят на другите процеси в организма. Когато изпитате въглехидратен недостиг, по-добре изяжте малка филия пълнозърнест хляб или лъжичка мед. Добре ще ви се отрази, ако концентрирате мислите си в друга посока. Можете да направите 1-2 леки упражнения, докато гледате телевизия или да почетете някоя книга. Така до 15-20 мин. недостигът за сладко ще мине, а вие няма да приемате излишни калории късно вечер.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *