ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Алергичната хрема може да преборите със запарка от лайка

Вземат е една супена лъжица цвят от лайка, една супена лъжица цветове от див розмарин, 3 супени лъжици стръкове от бял равнец, 2 супени лъжици цвят от невен. Четири супени лъжици от билковата смес се заливат с 200 мл кипяща вода, запарват се един час след което се прецеждат. 50 или 100 мл от запарката се прибавят в съд с кипяща вода и над нея се прави инхалация. От запарката могат да се капят в носа от 6 до 8 капки 3 пъти дневно.

Вземат се 1, 5 супени лъжици листа от дребна водна леща, и една цяло и пет стръкове от бутурак, 3 супени лъжици от билковата смес се заливат с 200 мл кипяща вода запарват се един час след което се прецежда, 50 мл от запарката се прибавят в съд с кипяща вода и над нея се прави инхалация.

Вземат се една чаена лъжичка стръкове от бутурак и една чаена лъжичка цвят от калина, една чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 мл кипяща вода запарва се 15 минути след което се прецежда, пие се като прясно приготвен чай, курсът на лечение продължава 6 или 8 месеца с 10 дневни прекъсвания след всеки месец.

Вземат се една супена лъжица цвят от калина, 1,5 надробени корени от сладник, една десертна лъжичка надробени корени от бял оман, една чаена лъжичка листа от градински чай, една чаена лъжичка листа от мента или маточина, една супена лъжица стръкове от полски хвощ, една чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 мл кипяща вода и се запарва 5 или 6 часа в термос след което се прецежда. Приема се по една трета чаена чаша запарка 5 или 6 пъти дневно 15 или 20 минути преди ядене.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *