ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тютюневият дим съдържа около 7000 химични вещества, поне 100 от тях са отровни, а 70 предизвикват рак

В подготвения от здравното министерство на САЩ доклад се отбелязва, че отровният коктейл от химични вещества, съдържащи се в цигарения дим, провокира микровъзпаления в белодробната тъкан. С времето те започват да затрудняват дишането и водят до хронична обструктивна белодробна болест, вкл. до емфизем и хроничен бронхит.
В тютюневия дим се съдържат около 7000 химични вещества, съединения и канцерогени – минимум сто от тях са токсични, а 70 – предизвикват рак. Съвсем не е задължително да с т е пушач, за да усетите върху себе си всички „прелести“ на въздействието на тези вещества – всеки контакт със съставните части на този коктейл, дори краткотраен, не преминава- безследно за вашето здраве.
Що се отнася до пасивното пушене, то е напълно способно да предизвика сърдечносъдови заболявания – например пристъп. Кръвта реагира на тютюневия дим със засилено образуване на тромби, което повишава риска от инсулт и аневризма. 85 на с т о от случаите на рак на белите дробове също лежат върху „съвестта“ на цигарите , а всяка трета смърт от рак е предизвикана от пушене.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *