Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да пазаруваме, когато сме на диета?

Когато имате да сваляте малко излишни килограми, е добре да планирате всичко предварително.  
Преди всичко започнете с план за това на какъв спортен режим ще бъдете, според здравословното ви състояние, а след това обърнете внимание на храната.  Когато планирате диета си, е добре да пазарите всичко или поне повечето продукти предварително. Какво е необходимо да знаете, когато отидете в магазина?
Първо изберете любимите си продукти, като гледате калориите и състава, които пише на опаковките. Поради това, че все повече производители използват консерванти и различни заместители, което понякога ги прави ниско калорични. Затова, въпреки че е по-добре да избягвате висококалоричните храни, съобразете се с качествения състав. В него дори трябва да се съдържат незаменимите витамини, минерали, протеини, въглехидрати, фибри и мазнини, от които вашия организъм се нуждае. Затова понякога е по-добре да се храните с по-висококалорични продукти и да засилите тренировъчната си програма, отколкото да приемате заместители. Разбира се, това на пръв поглед изглежда досадно и отнема време, но по този начин ще се научите на търпение и воля, които са крайно необходими при отслабването.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *