Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отделеният заради никотина допамин дава усещането за удоволствие и комфорт!

Практически всеки пушач, дори и само веднъж, се е опитвал да захвърли цигарите веднъж и завинаги.
Някои щастливци успяват да се отърват от това пристрастие без особени мъки, но повечето така и не намират сили да кажат „не“ на цигарите. Защо е толкова сложно да се случи това? В какво се състои проблемът? След като вдишаме цигарения дим, никотиновите молекули се „втурват“ към мозъка, за което им са „необходими“ само няколко секунди. Там никотинът се „вкопчва“ в рецепторите на мозъчните клетки , вследствие на което се отделя допамин – биоактивно вещество, което отговаря за усещането на удоволствие и комфорт.
Пушенето провокира отделянето и на други вещества , като например т.нар. ендогенни опиоиди, които засилват положителните емоции и потискат отрицателните. Всичко казано дотук е разбираемо в определена
степен, т . е . има физиологически и психологически причини за това човек да не може да се откъсне от тютюневия дим. Но и компаниите – производители на цигари, на свой ред правят всичко възможно да не изгубят клиентите си. През последните няколко години те са се постарали да направят доста симпатичен дизайн на своята продукция. По-лошото е, че и съставът на цигарите е „подобрен“, т. е. променен по такъв начин, че на човек пак да му се прииска, дори и само след първата цигара. А тези, които обичат цигарите , още повече се пристрастяват . Какво правят компаниите? Обикновено добавят към тютюна амоняк, а това позволява на никотина да се добере по-бързо до мозъка. Цигарените филтри вече са някак „по-въздушни“ и с една дума – нищо не може да попречи на дима да попадне в белите дробове. Другите добавки, подсладители и овлажнители – намаляват горчивия вкус и сухотата в устата. Т. е. процесът на пушене става още по-приятен. Особено за тези, които са ги плашили, че цигареният дим е някаква гадост.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *