Глави от целина лекуват шипове

20-30 глави целина/може и листа/. Настъргва се 1 глава и се смесва с 1-2 супени лъжици кисело мляко. Изяжда се, независимо по кое време на деня. Приема се 5 дни и 1 ден се почива. Така се продължава, докато се изконсумират всички глави целина.тя стопява шиповете.

Целината понижава кръвното налягане. За това се прави почивка от 1 седмица, преди да се започне нова доза. За лечението е нужно постоянство. Първия път е добре да се изядат 40 глави.

Изцеждат се лимони и в сока се слага сол.Маже се болното място.

Вълнено парче плат се намокря с ябълков оцет. Поръсва се със ситно смлян счукан тамян /купува се от църквата/. Налага се мястото, което боли от шипове, прави се превръзка и се спи с нея една нощ. На сутринта превръзката се маха. Прави се 3 пъти. Може да се повтори, но след почивка от седмица.


ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Любопитно

Автор

2 Коментара »

  1. Здравейте, относно рецептата с целина и кисело мляко имам въпрос. Една глава целина на ден ли се яде с киселото мляко или по няколко лъжици? Ще съм ви благодарна да ми отговорите.

    Коментар by гост — 26.01.2013 @ 15:32

  2. Май няма да се намери специалист, който да ви отговори. И аз имам същия проблем, рецептите за лечение на шипове с целина се разминават и човек не може да разбере коя е точната. Не едно и също дали ще приемеш 3 с.л. или цяла кофичка к.м. с целина.

    Коментар by alex — 08.05.2013 @ 10:00

Напишете коментар


Още по темата

Билколечителят Дончо Тонев дава супер рецепта срещу шипове

Преди 20 години отидох при един билкар в Нареченските минерални бани. Казва се Иван Бързински и 60 години се е занимавал с лечение. Той е доайенът на билколечителите след Петър Димков, който е всепризнат.

Най-добрата изпитана рецепта срещу шипове!

Шипове е едно от най-широко разпространените ортопедични заболявания, при които се увеличава много костната структура

Изгонете болката от шиповете с мокса!

Появят ли се, шиповете правят живота ни черен – притискат нервите, създават болка и неудобство и често няма отърваване от тях

Минералните бани топят шипове

Болката от шиповете може да бъде нетърпима, затова пациентите трябва да се научат как да се справят с нея

Премахнете болката от шипове!

Костните шипове (остеофити) са допълнителни кости, които се появяват вследствие непрекъснат натиск и износване на костите в ставите, бедрата, краката, гърба, раменете, коленете и ръцете.

Оплаквате се от шипове? Забравете мазните храни!

Ако са ви открили шипове, това е сигнал, че нещо в начина ви на живот не е правилно. На някои хора им се налага да стоят прекалено дълго време прави, а при други натоварването е голямо. Прекаляването с мазни храни и липсата на калций в организма също е причина за увреда в ставите.

Какво е Спондилоза?

Деформиращата спондилоза е процес, който се проявява с възрас­тта, когато се на­рушават връзките между дисковете и прешлените. В резултат на това нарушение опасно се увеличава под­вижността между отделните пре­шлени.

Хората споделят мнението си за магнитните наколенки „MAGNETIC POWER”:

Благодарение на наколенките, дядо ми отново стана от леглото!
Прочетох за магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР” в интернет и веднага отидох да ги купя за дядо си. Той от доста време беше спрял изобщо да се движи, защото казваше, че ужасно го болят коленете, а напоследък съвсем беше отказал да става от леглото. Занесох му магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР”, той започна да ги носи и вече от няколко дни започва да става все по-често от леглото. И всичко това е благодарение на магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР”.

Пластирите „СПОНДИ ГАРД” подобриха качеството на живота ми!

Имам шипове в лявото рамо и за тях не намирах никакво облекчение. Животът ми беше ад, докато не открих в интернет трипластовите магнитни пластири „СПОНДИ ГАРД”. Винаги, когато изпитвам болка поставям пластир Спонди гард на болезненото място и болката изчевва. Не вярвах, че може да се справя с досадната болка и да подобря начина си на живот, но благодарение на пластирите Спонди Гард това вече е възможно.

Смес от оцет и яйце помага при шипове

В стъклен буркан се слага прясно яйце, налива се 50 г оцет, затваря се с капак и се слага за 24 часа в хладилник. След това се добавя супена лъжица несолена свинска мас и се разбърква. Болното място се промива, избърсва и се намазва със мехлема. След един час мехлемът се маха и кожата се смазва със крем. Лечението се провежда няколко поредни дни.

Хората споделят мнението си за магнитния колан „НАНОБЕЛТ”:

На 82 години съм и успявам да си върша цялата къщна работа само, благодарение на магнитния колан „НАНОБЕЛТ”. На скоро идваха дъщерите ми на гости и бяхме пълна къща с хора. Всички с изненада отбелязаха, че къщата блести от чистота, а аз им се хваля, че тайната ми е колана „НАНОБЕЛТ”. Ставам сутрин, слагам си го и започвам да си върша задачите. Не се разделям през целия ден с него за нищо на света. Вечер го свалям, но кръста и гърба ми са изправени и не ме боли, спя си спокойно през цялата нощ. Тайната съм я казала и на всичките баби в селото, дето си излизаме заедно на седянката, вече три баби като мен нямат болки в кръста и гърба.

Хората споделят мнението си за магнитните пластири „SPONDY GUARD”:

От две години ми откриха гръбначно изкривяване, което се дължи на неправилна стойка на работното ми място. По препоръка на доктора си смених стола, но болката по цялата дължина на гръбнака все още се появява със страшна сила по някога. Сковавам се и имам усещането, че не мога да помръдна. Потърсих в интернет и тогава открих тези трипластовите магнитни пластири „СПОНДИ ГАРД”. Трябва да ви кажа, че откакто ги ползвам направо се преродих. Болката изчезна като по чудо!