Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как действат трипластовите магнитни пластири за облекчаване на болката – „SPONDY GUARD”?

SPONDY GUARD съчетават традиционната китайска медицина и съвременната технология за магнитотерапия. Тя се базира на усъвършенствана технология за трансдермалени прием на съставките и теорията на био-магнитите. При нея се прилага специално магнитно поле, за отваряне на мембрана и решаване на проблема с болката чрез непрекъснато, бързо и равномерно освобождаване на съставките през кожата. Прилагането на тази технология гарантира използването на природни съставки, ефективност, безопасност. В допълнение за облекчаване на болката действат и магнитите, които са изключителен Китайски патент за революционно изобретение на традиционната медицина.

Пластирите SPONDY GUARD (СПОНДИ ГАРД) подпомагат при:

  • болка в шийните прешлени,
  • скованост на кръста,
  • навяхване и натъртване,
  • болки в ребрата и лумбалните прешлени,
  • невралгия,
  • болки след ортопедична операция,
  • схванат врат,
  • периартрит,
  • артрит,
  • сковани рамене и тендовагинит.

Какво представляват трипластовите магнитни пластири за облекчаване на дискомфорта?

Пластира е лепенка, която лесно се поставя  на всеки проблемен мускул или при болки в ставите. Тя се състои от внимателно подбрани билки и магнит. Различните билкови екстракти подпомагат различните заболявания.

Как действат трипластовите магнитни пластири SPONDY GUARD?

Тайната е в силата на магнитното поле, което може да подобри проникването на съставките през кожата и дава по-добър ефект върху циркулацията на кръвта на цялата област, която обхваща лепенката.

Безопасни ли са пластирите SPONDY GUARD?

Използването на магнитите като терапия се регистрира още от древността и е широко използван метод в световен мащаб. Билките идват от природата, така че има много малко странични ефекти върху хората (като индивидуална непоносимост при някоя от съставките). Специална технология, която се използва на всеки етап на производството и внимателно проучените и подбрани съставки, се комбинират, за да се получат ефективни и щадящи кожата пластири.

Как се употребяват пластирите СПОНДИ ГАРД?

Нанесете върху чиста, суха кожа на засегнатите болезнени зони. Претиснете здраво към кожата. Пластирът се използва само веднъж, докато се усеща освобождаването на билковият екстракт (обикновено затоплящият ефект, което е гаранция за освобождаването на активните вещества, се усеща 2-3 дни). Заменете с нов пластир след два дни. Ако състоянието ви не се подобри, се използва цялата опаковка, а за по-интензивна болка се налага курс от лечение от 4 опаковки.

Как да премахнем лепенката:

Внимателно издърпайте от краищата към центъра. Ако все пак остане лепило, то може да бъде отстранено с лосион за почистване на кожата. Пластирите могат да оставят леко оцветяване или зачервяване на някои типове кожа. Това отшумява по естествен път до няколко часа.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79 или онлайн чрез бутона „Добави в поръчки“:

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *