БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Какви болести причиняват паразитите в червата?

В западния печат още в края на 80-те години на миналия век се появи­ха съобщения за това, че практически всеки човек е носител на някакви па­разити – микроби, вируси, хелминти. Те живеят за сметка на „хазяина си“ и са причина за много хронични заболявания. Идеята за паразитното възниква­не на болестите, вкл. и най-тежките, никак не е нова. Вече знаем, че те са способни да живеят години наред в организма на човека, дори десетиле­тия. Приспособяват се към неблагоприятните за тях условия и не се проявяват по никакъв начин.

Активизират се то­гава, когато носителят понижи имунитета си по някаква причина.

За наличието на раз­лични паразити в органи­зма на човека може да се заподозре, когато той започне да усеща слабост, когато слабее, а понякога обратното – качва кило­грами. Или го измъчват главоболие и главозамайване, периодично го боли корем, прилошава му, полу­чава запек или диария.

Следствие от пара­зитната или микробната .инвазия могат да бъдат различните кожни за­болявания – псориазис, невродермигп,.,херпес, ек­зема, обикновени пришки и пъпки, себорея, папиломи, напукани пети, чупливи нокти. А също и възпали­телни процеси в носоглът­ката, в носните кухини, в половите органи. Същест­вуват сведения за това, че понякога наличието на паразити в организма е причина за хъркането.

Противопаразитната терапия е помогнала на много хора да се избавят от болестите, от които те са се лекували години наред без никакъв успех.

Затова, ако ви безпо­коят някакви хронични заболявания, които дълго време не са се поддали на стандартно лечение, идете и се изследвайте за наличие на хелминти,

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *