Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хремата е адски досадна, но можем да я победим билки!

–          Чесън, мас: смесват се равни части чиста свинска мас и счукан чесън. Ноздрите се мажат от вътрешната страна с този мехлем.

–          Сол: приготвя се наситен солен разтвор, като в малко количество вода се прибавя сол докато престане да се разтваря. Във всяка ноздра се капват по две или три капки от разтвора.

–          Пчелен клей, восък: вземат се 60 г пчелен клей (прополис) и 40 г восък и се слагат в малък алуминиев съд, който на свой ред се слага в друг по голям съд с вряща вода. Когато пчелният клей и восъкът се разтопят, болния се надвесва над съда и вдишва изпаренията. Инхалациите се правят сутрин и вечер в продължение на 10 или 15 минути.

–          Риган, лопен: вземат се равни части цветове от риган и лопен и се варят 15 или 20 минути в половин литър вода. Течността се прецежда и се пие топла като чай. Повтаря се докато хремата отмине.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *