Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бани с мед и сол помагат при перде на очите

–        Бани с мед и сол: през първата седмица се правят промивки на очите с чай, приготвен от една чаена лъжичка мед и 1 чаена чаша топъл липов чай. През втората седмица се правят промивки със солен разтвор, приготвен от 15 г сол и половин литър вода. И двата вида бани траят не повече от една минута.

–          Метличина, очанка, глухарче, хмел, широколистен живовляк, цикория: вземат се по 50 г цвят от очанка и по 25 г цвят от глухарче, листа от широколистен живовляк, листа и цвят от цикория и шишарки от хмел. Три супени лъжици от смесените билки се варят 10 минути в 3 чаени чаши вода. След като изстине, отварата се прецежда и от нея се пие по 1 кафена чашка 2 часа след хранене.

–          Орехи, овес, коприва, глог, бор, полски хвощ, изтравниче, малина, лимон: пет счукани с черупките ореха и по 2 супени лъжици овес и корени от коприва се варят 15 минути в един и половина литра вода. В това време се приготвят 4 супени лъжици смес от равни части плодчета от глог, борови връхчета или игли, полски хвощ, изтравниче и малинови листа. Прибавят се и 1 нарязан лимон. Тази смес се пуска при орехите, овеса и копривата и всичко се вари още 15 минути.  Изстиналата отвара се прецежда и от нея се пият по 2 кафени чашки 3 пъти на ден 15 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бани с мед и сол помагат при перде на очите

  1. Pingback: Високите нива на астигматизъм предизвикват главоболие | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *