ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Простудата на дъщеря ми изчезна след седмица

Демир БозанПривет. Аз съм Калинка Вълчанова от Бургас. Опитът ми с Демир Бозан е доста стар, но преди около месец отново имах възможност да се убедя в лечебните свойства на комбинацията от билки. Братовчедка ми ми дойде на гости за около седмица, но още на втория ден се оплака от силно главоболие. Беше забравила лекарствата си у дома, а не носеше и рецептата.

След като й приготвих няколко чаши Демир Бозан обаче, забележително бързо се възстанови и прекара една доста спокойна почивка.

Това ме подсети за собствения ми опит с Демир Бозан. През пролетта ходихме на почивка със семейството ми в едно родопско село. Беше много красиво и живописно, но както се оказа, и доста студено. Дъщеря ми леко се простуди тогава, а аз в бързината бях забравила витамините вкъщи. Семейният хотел, който бяхме избрали за почивката си, се поддържаше от една възрастна жена, която очевидно не беше привърженик на лекарствата. Препоръча ми традиционните методи за лечение и ме накара да й давам чай.

В крайна сметка и двете помогнаха и дъщеря ми се чувстваше достатъчно добре, за да се приберем след няколко дни у дома. Заведох я на лекар и за голяма моя изненада този път минахме без лекарства, дори след няколко дни отиде на училище. Реших да се обадя на хазяйката ми, за да я попитам за чая, който ми е дала и тя ми каза, че това е билковата комбинация Демир Бозан.

Когато я помолих да ми прати билките от там, леля Ина/хазяйката/ доста се смя. Обясни ми, че се поръчвали по интернет и аз веднага поръчах една кутия. Оттогава разболее ли се някое от децата, първо му правя чай и ако не помогне, тогава отиваме на лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *