ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Забравих за нервността с помощта на Демир Бозан

Демир Бозан

Здравейте. Казвам се Емилия и съм от Пловдив. Студентка съм и уча вече трета година. По природа съм си темперамента, но през последната година огненият ми характер започна да ми прави номера.

По принцип с мен трудно се живее, но когато майка ти и гаджето ти се съберат под един покрив с теб, проблемите със сигурност не закъсняват. Уволниха мама от работа и тя се премести при мен. На приятеля ми Пламен това изобщо не му хареса, но просто нямахме избор и трябваше да я приемем. Майка ми също е доста сприхава и проблемите не закъсняха. Карахме се непрекъснато, за всичко – от готвенето до връзката ми с него. Двамата не се разбираха изобщо, а аз често избухвах след опитите си да ги разтърва.

В такава обстановка естествено не се живее и Пламен се изнесе. Майка ми беше доволна, но аз още повече се ядосвах. Не бяхме скъсали, но заради непрекъснатата й намеса нищо чудно скоро и това да се случеше.

Понеже и двете бяхме много темпераментни и нервни една приятелка ни препоръча Демир Бозан. Започнахме да я пием и след месец духовете вкъщи се успокоиха. Мама си намери нова работа, намери си приятел и се изнесе, а Пламен се върна при мен.

И колкото и смешно да звучи, спасих връзката си и овладях темперамента си именно благодарение на Демир Бозан.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *