ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Демир Бозан върна апетита на дъщеря ми

Здравейте. Казвам се Стефка Дончева и искам да споделя личния си опит с Демир Бозан.

Демир БозанИмам дъщеря на 12 години, но от седмици отказваше да се храни. По принцип е доста капризна по отношение на храната, но в последно време нещата просто излязоха извън контрол. Каквото й да сготвех, отказваше да яде. Беше си внушила, че е дебела и трябвало да отслабне. Опитах всичко – молби, уговорки, караници и заплахи – нищо не помогна. И докато един ден се чудех дали да не отида с нея на психолог, за да може да поговори с нея, една съседка ми спомена за Демир Бозан.

Бях чувала, че има билка с такова име, но комшийката ми обясни, че става дума за билкова комбинация, която помага за различни болести. Нейният внук наскоро се беше излекувал с нейна помощ от тежък грип. През първите дни отказвал да се храни, но благодарение на чая не само се оправил по-бързо, но си върнал и апетита. Бях толкова отчаяна, че реших да пробвам.

Поръчах чая, доставиха ми го и започнахме уговорките. Успях да я убедя да пие по две-три чаши на ден от него, а в замяна тя може да яде само плодове и зеленчуци.

Седмица по-късно дъщеря ми започна да яде отново. Върна си апетита и дори спря да проявява капризи относно храната. Манията за отслабване също изчезна, записа се на плуване и днес се храни нормално и спортува активно. Много съм щастлива, че сега детето ми е жизнено и здраво, и то благодарение на Демир Бозан.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *